قالب وبلاگ انتخاب شده مشاهده قالب وبلاگ |
قالب وبلاگ قبلی |
نام قالب : قالب وبلاگ ازدواج
نوع استایل : سه ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، ساده ، سه ستونه
مناسب موضوعات : عاشقانه و دیگر موضوعات مرتبط
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
keywords : قالب وبلاگ عاشقانه,قالب وبلاگ عشق,قالب وبلاگ عروس,قالب وبلاگ داماد,قالب وبلاگ ازدواج,قالب وبلاگ عروسی
کد قالب پرشین بلاگ | کد قالب بلاگفا |
کد قالب بلاگ اسکای | کد قالب میهن بلاگ |
کد قالب پارسی بلاگ | کد قالب سرویس دهنده |
کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ عقد و عروسی |
قالب وبلاگ عقد و عروسی :
قالب وبلاگ زیبایی با موضوع ازدواج و عروسی و این پیوند مقدس پیش روی شما عزیزان قرار دارد. شما در هدر این قالب شاهد تصویری از یک زوج جوان و زیبا می باشید و در کنار آن همان زوج که دست در دست همدیگر داده اند و در سمت راست هدر این قالب نیز تصویری از یک گل بنفش رنگ را مشاهده می نمایید . در قسمت سر ستون های این قالب سه ستونه شما تصویری از یک کادو یا هدیه و یک گل بنفش رنگ را مشاهده می کنید. این قالب زیبا دارای تمی بنفش رنگ نیز می باشد. این قالب نیز مانند دیگر قالب های ارائه شده توسط سایت ماه اسکین دارای قابلیت سئوی کامل می باشد که مزیت استفاده ی از این قابلیت بر کسی پوشیده نیست . به امید رضایتمندی شما عزیزان از این قالب زیبا و سایت ماه اسکین
عروسی، سور، بیوگانی مراسمی سنتی یا آیینی است که طی آن آغاز یک ازدواج و زندگی مشترک یک زوج جشن گرفته میشود. این مراسم در کشورها و فرهنگها، ادیان و مذاهب، گروههای قومی و حتی طبقات اجتماعی گوناگون، به اشکال مختلفی برگزار میگردد.جشن عروسی از مبحث کارکردی ازدواج جدا بوده و بخش قانونی و کارکردی ازدواج در کشورهای گوناگون، معمولاً در دفاتر قانونی انجام میشود.
برگزاری جشن برای عروسی ریشه در اعماق قبل از تاریخ دارد. در انجیل از معجزه عیسی در یک مراسم جشن عروسی در روستای قانا به تفصیل سخن گفته شدهاست.
در ایران نیز جشن عروسی پیر شالیار که ریشههای کهن اساطیری دارد، هنوز همه ساله در سالگرد ازدواج وی در مناطقی از کردستان گرامی داشته میشود.همچنین در مونیخ از سال ۱۸۱۰ میلادی، جشن اکتبر با مناسبت مشابهی هرساله برپا داشته میشود. به امید دیدار.
ریخچه برخی از رسوم در جشن عروسی، به پیش از تاریخ میرسد. اینگونه از رسوم، در فرهنگ بسیاری از ملل جهان مشترک است. تبادل حلقه ازدواج، تبادل پول (مهریه و شیربها و مانند آن)، هدیه دادن گل، میهمانی در شب عروسی (ولیمه)، موسیقی، شعرخوانی، دعا و خواندن کتب مقدس (مانند قرآن) در فرهگ ملل گوناگون به شکلهای مختلف و با جزئیاتی متفاوت وجود دارد.برخی دیگر از رسوم، مانند رقص عروس و داماد یا بریدن کیک،اگرچه در برخی از فرهنگها مشابهند، ولی در تمامی فرهنگها وجود ندارند
لباس عروس همواره در طول تاریخ اهمیت فراوانی داشتهاست. همه عروسها، مایل بودند زیباتر به نظر برسند. گاهی جواهرات نصب شده بر لباس عروس از لباس وی پر اهمیت تر بودهاست و لباس عروس چنان با جواهرات پوشیده میشد، که فقط جواهرات به چشم میآمد. زیاده روی در این کار باعث شد تا در قرن پانزدهم میلادی در انگلستان، شاهزاده مارگریت مجبور شود به دلیل سنگینی لباسش، برای راه رفتن از دو همراه کمک بگیرد.
رسم پوشیدن لباس عروس به رنگ سفید، به انگلستان در دوره ملکه ویکتوریا باز میگردد.با وجود فراگیر شدن رنگ سفید در برخی از کشورها، بسیاری از ملل همچون هندیان ترجیح میدهند با لباس رنگی و ملی خود مراسم عروسی را بجا آورند.
یکی از رسمها و سنتهای اسلامی در مراسم عروسی «ولیمه دادن» است. ولیمه دادن یعنی دعوت عدهای از مؤمنین و ارحام و همسایگان و فقرا به میهمانی صرف غذا.حضرت محمد(ص) در این باره میگوید:
ولیمه در پنج مورد است: ازدواج، تولد فرزند، ختنه، خرید منزل، مراجعت از مکه معظمه.
این رسم بقدری مورد توجه پیامبر اسلام است که در مراسم عروسی علی بن ابیطالب و فاطمه زهرا برآن تاکید کرد و روایتهای بسیاری در مورد تهیه آن ولیمه وجود دارد که همگی بر ساده بودن آن صحه میگزارند.
برخی از مسلمانان جهان، روز اول ذیحجه سالروز عروسی علی بن ابیطالب و فاطمه زهرا را گرامی میدارند.
در آئین زرتشتیان ایران، مراسم عقد و عروسی همزمان برگزار شده و گاه به آن «انجمن» میگویند.
گاهی برخی از جشنهای عروسی به صورت مشترک برگزار میشود. مثلاً عروسی دو برادر یا عروسی دو خواهر یا حتی دو دوست با همسرانشان. در فیلیپین چنین ازدواجهایی بدیمن تلقی میشوند.با این حال چنین عروسیهایی بسیار شایع است.
شاید بزرگترین جشن عروسی دنیا از این نوع، عروسی ای باشد که اکتبر ۲۰۰۹ میلادی، در حیاط دانشگاهی واقع در در نزدیکی سئول، پایتخت کره جنوبی برگزار شد. در این مراسم بیش از بیست هزار عروس و داماد از کشورهای مختلف جهان، آغاز زندگی مشترک خود را به صورت گروهی جشن گرفتند.همزمان با این مراسم، در آئینی مشابه در ایران، دوازده هزار زوج ایرانی نیز زندگی مشترک خود را جشن گرفتهاند
عروسی در ایران، یکی از بخشهای فرایند ازدواج در ایران است. این فرایند میتواند شامل رسوم زیادی همچون خواستگاری، بله بران، شیرینی خوران، مهر بران، نامزدی، عقد کنان، جشن عقد، جهاز بران، حنابندان و زفاف باشد. عروسی مرحله ماقبل زفاف بوده و معمولاً زفاف در همان شب عروسی رخ داده و پایانی است بر این فرایند. گاه زفاف تا سه روز پس از عروسی به طول میانجامید. در ایران هزینههای جشن عروسی بر عهده داماد بوده و هزینه جهیزیه و خلعتی برعهده خانواده عروس است.