قالب وبلاگ انتخاب شده مشاهده قالب وبلاگ |
قالب وبلاگ قبلی |
نام قالب : قالب وبلاگ علی بن موسی الرضا
نوع استایل : دو ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، ساده ، دو ستونه
مناسب موضوعات : مذهبی و دیگر موضوعات مرتبط
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
keywords : قالب وبلاگ امام رضا,قالب وبلاگ مذهبی,قالب وبلاگ امام هشتم,قالب وبلاگ ضامن آهو,قالب وبلاگ گنبد
کد قالب پرشین بلاگ | کد قالب بلاگفا |
کد قالب بلاگ اسکای | کد قالب میهن بلاگ |
کد قالب پارسی بلاگ | کد قالب سرویس دهنده |
کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ امام رضا |
قالب وبلاگ امام رضا :
قالب وبلاگ زیبای مذهبی با موضوع سلطان خراسان حضرت امام رضا (ع) را مشاهده می کنید. در میان تم آبی رنگ این قالب یک السلام علیک یا علی ابن موسی الرضا در زیر عکس گنبد این بزرگوار در سمت چپ تصویر هدر می درخشد. همچنین این قالب دو ستونه دارای تصاویر سر ستون با تصویر امام رضا و سلامی به سوی حضرتش می باشد. همچنین شایان تذکر است که این قالب و تمامی قالب های سایت ماه اسکین از قابلیت سئوی سبز بهره می برند که سبب افزایش رتبه و رنکینگ وبلاگ شما در الکسا و گوگل سرچ خواهد شد. به امید رضایت شما عزیزان از این قالب زیبا
علی بن موسی الرضا (۱۴۸–۲۰۳ ه. ق)، ملقب به رضا و ابوالحسن هشتمین امام شیعیان دوازده امامی بعد از پدرش موسی کاظم و قبل از پسرش محمد تقی می باشد. علی بن موسی در شهر مدینه از نجمه خاتون متولد و در دیار توس از دنیا رفت. امام رضا در دوره ای زیست می کرد که خلفای عباسی با مشکلات عمده ای از جلمه شورشهای متعدد شیعیان مواجه بودند. مامون به دنبال راهی برای غلبه بر این شورشها تصمیم گرفت امام رضا را در حکومت دخیل کند، و به همین منظور پست ولیعهدی را به عهده ی ایشان گذاشت. مامون بعدها متوجه اشتباهش شده و برای جبران آن به نوشته ی بیشتر مورخان تصمیم گرفت به ایشان سم خورانده،وی را از سر راهش بردارد.امام رضا در یکی از روستاهای خراسان که بعدها به مناسبت خاکسپاری اش در آن به مشهد، محل شهادت، تغییر نام یافت به خاک سپرده شد. مقبرهٔ این بزرگوار سالانه مورد بازدید میلیونها مسلمان شیعه و سنی از ایران، پاکستان، بحرین، عراق و دیگر کشورها قرار میگیرد.
در یازدهم ذی القعده ی سال 148 هجری قمری مصادف با 29 دسامبر 765 میلادی در مدینه در خانه ی امام موسی کاظم، امام هفتم شیعیان 12 امامی، پسری به دنیا آمد که بعد از پدرش عهده دار مقام امامت شد. نامش علی بود و بعدها ملقب به رضا شد. در منابع شیعی از او به نام ابوالحسن ثانی یاد می کنند، به این منظور که با پدرش موسی کاظم که ابوالحسن اول خوانده می شد اشتباه نشود.امام رضا یک ماه پس از مرگ پدربزرگش امام جعفر صادق در مدینه به دنیا آمد و زیر نظر پدربزرگوارشان تربیت شدند. مادرش نجمه خاتون برده ای از مغرب یا شمال آفریقا بود که مثل حمیده همسرامام صادق خریداری و آزاد شده بود تا به ازدواج امام موسی کاظم در بیاید. در منابع شیعی از او به نیکی یاد کرده او را هم مثل حمیده از علما و پاکان می دانند.
پس از مرگ هارون در سال 809 میلادی، پسرانش امین و مامون بر سر حکومت با هم درگیر شدند. مادر امین عرب زبان بود و از حمایت مردم عراق برخوردار بود. مامون اما مادری ایرانی داشت و به حمایت ایرانی ها دلگرم بود. پس از شکست برادرش، مامون امام رضا را به خراسان فراخواند. ابتدا مامون خلافت را به او پیشنهاد کرد که امام رضا که قصد واقعی اش را می دانست سعی کرد از آن طفره برود:"اگر خلافت متعلق به توست، پس حق نداری ردایی که خداوند تن ات کرده از تن بیرون بیاوری و به دیگری ببخشی. اگر خلافت متعلق به تو نیست هم اجازه نداری چیزی را که متعلق به تو نیست را به من ببخشی." شیعیان عصر مامون که جمعیت زیادی را تشکیل می دادند، امامان شیعه را جانشینان واقعی پیغمبر می دانستند که می بایست رهبری حکومت اسلامی را بر عهده گیرند. چنین اعتقادی تحدیدی بزرگ برای خلافت مامون به شمار می رفت که از آرمانهای شیعه فاصله ی زیادی داشت. به عقیده ی طباطبایی مامون علی بن موسی الرضا را به خراسان خواند و مقام جانشینی را بر عهده او گذاشت تا اولا با دخیل کردن اولاد پیغمبر در حکومت از شورش آنها علیه حکومت جلوگیری کند و ثانیا با درگیر کردن رهبر شیعیان در امور دنیایی و حکومتی از تقدس و اعتبار او در بین پیروانش بکاهد. مامون حتی پرچم عباسیان را از سیاه به سبز که رنگ و نشان شیعیان بود تغییر داد. بعلاوه دخترش، ام حبیب، را به ازدواج امام در آورد. همچنین دختر دیگرش ام فضل را به ازدواج پسر ایشان، جوادالائمه در آورد. گذشته از اینها دستور ضرب سکه هایی را داد که هم نام مامون و هم نام رضا را بر روی خود حک داشت.
مامون گمان می کرد با انتصاب امام به جانشینی اش، مشکل شیعه را حل خواهد کرد. اما پس از اینکه بالاخره توانست ایشان را برای قبول جانشینی متقاعد کند، دید که شیعه محبوبیت بیشتری هم از قبل کسب کرده است. بعلاوه حزب مخالفش در بغداد از اینکه می دیدند نه تنها مامون امام را به جانشینی اش انتصاب کرده، بلکه رنگ پرچم عباسیان را هم به سبز تغییر داده، عصبانی بودند. آنها نگران بودند که امپراتوری اسلامی از چنگشان رها شده به دست ایرانی ها بیفتد. این بود که در بغداد گرد هم جمع شده تا مامون را از خلافت خلع کرده، با عمویش، ابراهیم بن مهدی، بیعت کنند. وقتی این خبر به خراسان رسید، امام مامون را نصیحت کرده تا او را از جانشینی خلع کند. مامون اما در عوض تصمیم گرفت به بغداد برگشته و از حقش دفاع کند. با این حال وقتی مامون و همراهانش به سرخس رسیدند، وزیر مامون ترور شد و دو روز بعد وقتی به توس رسیدند، امام مسموم شده از دنیا رفت. مامون دستور داد او را در کنار مقبره پدرش هارون الرشید دفن کنند. مامون در مراسم تشییع امام رضا بی تابی زیادی از خود نشان داد و دستور داد برای سه روز آنجا بمانند. به نوشته ی مدلانگ، مرگ نابهنگام هم وزیر و هم جانشین مامون، که حضورشان درهای آشتی مامون با حزب مخاف نیرومندش در بغداد را به رویش می بست، را می بایست به عنوان دلیلی بر این نظریه که مامون در قتل آنها دستی داشته است، تلقی کرد.