قالب وبلاگ انتخاب شده مشاهده قالب وبلاگ |
قالب وبلاگ قبلی |
نام قالب : قالب وبلاگ نوجوان
نوع استایل : دو ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، ساده ، دو ستونه
مناسب موضوعات : کودکان و دیگر موضوعات مرتبط
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
keywords : قالب وبلاگ نوجوان,قالب وبلاگ نوجوانی,قالب وبلاگ بچه ها,قالب وبلاگ مدرن,قالب وبلاگ کودک مدرن,قالب وبلاگ کودکان
کد قالب پرشین بلاگ | کد قالب بلاگفا |
کد قالب بلاگ اسکای | کد قالب میهن بلاگ |
کد قالب پارسی بلاگ | کد قالب سرویس دهنده |
کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ مدلینگ |
قالب وبلاگ مدلینگ :
قالب وبلاگ زیبایی درباره کودکان و نوجوانان جدید و مدرن پیش روی شما قرار دارد.در این قالب شما در هدر شاهد یک پسر بچه ی نشسته می باشید که در وسط قرار دارد و تم مشکی رنگ و افکت هایی که به تصویر اضافه گردیده سبب زیبایی بیشتر قالب شده است .قالب دارای دو ستون نیز می باشد . اما قابلیتی که سایت ماه اسکین به تمامی قالب های خود افزوده و باعث خاص شدن این قالب ها شده ، سئو ی کامل و سبز این قالب ها می باشد که سبب افزایش آمار بازدید و رنکینگ وبلاگ شما در گوگل سرچ و حتی الکسا خواهد شد. به امید رضایتمندی شما عزیزان از این قالب ها.
نوجوانی، مرحلهٔ گذار رشد فیزیکی و روانی انسان است که میان کودکی و جوانی روی میدهد. این گذار، تغییرات زیستی (بلوغ جنسی)، اجتماعی، و روانشناختی را در بر میگیرد، هرچند که از میان اینها تنها تغییرات زیستی و روانشناختی را میتوان به آسانی اندازهگیری کرد.
در سالهای اخیر، آغاز بلوغ در پیشانوجوانی (پیش از نوجوانی) به نوعی افزایش داشتهاست (بهویژه در دختران، با بلوغ زودهنگام و زودرس)، و نوجوانی گاهی در آنسوی سالهای نوجوانی (بهویژه در پسران) امتداد داشتهاست. این تغییرات تعریفی منسجم از چارچوبهٔ زمانی نوجوانی را دشوارتر ساختهاست. در بسیاری از پژوهش ها نوجوانی رابه سه دوره تقسیم می کنند: نوجوانی اولیه ۱۲-۱۴سالگی)،اواسط نوجوانی (۱۴-۱۶سالگی) واواخر نوحوانی (۱۶-۱۹سالگی). پایان نوجوانی و آغاز بزرگسالی بسته به کشورهای مختلف و نسبت به کاربردش متغیر است، و حتی فراتر از آن در درون یک کشور یا فرهنگ هم ممکن است سنین متفاوتی برای بلوغ (از نظر دورهبندی و قانونی) به منظور سپردن وظایف مشخص در جامعه، در نظر گرفته شود. برخی از این موارد شامل، رانندگی وسایل نقلیه، داشتن روابط جنسی قانونی، خدمت سربازی، تهیه و نوشیدن مشروبات الکلی، رایدادن، قرارداد بستن، تکمیل برخی مقاطع تحصیلی، یا ازدواج است. نوجوانی معمولاً بر خلاف مقطع پیشانوجوانی، با افزایش استقلال توسط پدرمادر یا سرپرست قانونی و نظارت کمتر همراه است.
جوانی به زمانی میان کودکی و میانسالی در زندگی هر فرد گفته میشود. به طور تقریبی برابر است با سنین ۲۰ تا ۴۰ سالگی " جوانی همچنین با نمود، طراوت، نیرومندی، روح و.. بعنوانِ شخصی که جوان است نیز تعریف شده است
در سراسر جهان، اصطلاحات جوان و نورسیده غالباً به یک مفهوم گفته میشوند. جوانی به دورهای از زندگی گفته میشود که نه کودکیست و نه بزرگسالی. بلکه جایی میانِ این دو است. وقتی میگوییم او جوان است جوانی، بعنوان مشخصه یک نگرش خاص از نوع رفتار شخص است. دوازدهم آگوست روز بینالمللی جوانان توسط سازمان ملل متحد اعلام شده است.