![]() |
قالب وبلاگ انتخاب شده![]() مشاهده قالب وبلاگ |
قالب وبلاگ قبلی ![]() |
نام قالب : قالب وبلاگ جهانگردی
نوع استایل : دو ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، ساده ، دو ستونه
مناسب موضوعات : تاریخی و گردشگری و دیگر موضوعات مرتبط
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
keywords : قالب وبلاگ گردشگری,قالب وبلاگ تاریخی,قالب وبلاگ جهانگردی,قالب وبلاگ دنیا,قالب وبلاگ مسافرت
کد قالب پرشین بلاگ | کد قالب بلاگفا |
کد قالب بلاگ اسکای | کد قالب میهن بلاگ |
کد قالب پارسی بلاگ | کد قالب سرویس دهنده |
کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ گردشگری |
قالب وبلاگ گردشگری :
قالب پیش روی شما در مورد جهانگردی و مسافرت می باشد. این قالب زیبا نشان دهنده خانه های بلند و برج های سر به فلک کشیده و همچنین بناهای تاریخی می باشد .دریاها و جنگل های سرسبز و زیبا و همچنین کشتی های زیبایی در این قالب به چشم می خورد .و در آخر دریای پهناور و بزرگ نمایان می باشد که نشانه ی وجود آب بر روی کره زمین و مسافرت با کشتی می باشد .این قالب دارای دو ستون برای نوشتن مطالب مورد نظر شما و تم آبی رنگ می باشد .این قالب و سایر قالبهای سایت ماه اسکین دارای سئوی سبز و ایندکس سریع مطالب و در نتیجه بالا رفتن رتبه وبلاگ شما در سرچ گوگل خواهد شد .به امید رضایتمندی شما عزیزان .
جهان گردان برای کشف ناشناختهها و آشنا شدن با فرهنگ مردمان و سرزمینهای گوناگون، به جای جای جهان سفر میکنند. ما به کمک سفرنامههای جهان گردان بزرگ، چیزهای زیادی دربارهٔ زمین آموختید
فنیفیها از نخستین ماجراجویان بی باکی بودند که حدود ۳ هزار سال پیش، در دریای مدیترانه دریانوردی میکردند. آنان، آفریقا را دور زدند و جسورانه به دریای آتلانتیک نیز سفر کردند. پوتیاس، دریا نورد یونانی،۳۰۰ سال پیش از میلاد، در اقیانئس آرام به سفر خطرناکی دست زد.
زانگ کیان نخستین فردی بود که در ۱۳۸ سال پیش از میلاد، در آسیا ی مرکزی به کاوش پرداخت. سالها بعد، جادهٔ ابریشم در این منطقه کشیده شد و شرق و غرب را به هم پیوند داد. دریادار زنگ، به دستور امپراتور یونگل، بین سالهای ۱۴۰۵ و ۱۴۳۳ میلادی، هفت سفر دریایی انجام داد. ناوگان او به اندونزی، هندوستان، ایران، مکه و شرق آفریقا رفت و او توانست با فرمان راویان آن سرزمینها رابطهٔ سیاسی برقرار کند و نفوذ سیاسی چین را به آن سوی آسیا گسترش دهد.
اختراع قظب نما را به چینیها نسبت دادند. اما چینیها کاربرد این ابزار مهم را در دریانوردیاز مسلمانان آموختند. در زمان مامون عباسی، دریانورد ایرانی از بندر بصرهتا چین سفر میکردند و رابطهٔ بازرگانی بین دو منطقه برقرار شد. بین سالهای ۱۳۲۵ تا ۱۳۵۰ میلادی (قرن ششم هجری قمری)، ابن بطوطه حقوق دانی از مراکش، به روسیه، آسیا ی مرکزی، هندوستان، جنوب چین و آفریقا سفر کرد و گزارشهای دقیقی از سفرهای خود نوشت.
وایکینگها نجستین جهانگردان اروپایی بودند. آنها قرون وسطی به آمریکا، مراکش و بغداد سفر کردند. نخستین گزارش اروپاییان آسیا ی مرکزی در سال ۱۲۴۵ میلادی نوشته شد. مارکو پلو نیز مشهور ترین جهان گرد اروپایی قرون وسطی است که در سال ۱۲۷۵ به دربار قوبیلای خان در چین راه یافت و سالها در آن جا کار کرد. او در سال ۱۲۹۵ میلادی به زادگاهش، ونیز در ایتالیا، بازگشت و گزارشهای خود را در بارهٔ سفرهایش نوشت.
۱۵۵۰ قبل از میلاد مسیح تا ۳۰۰ قبل از میلاد مسیح
در (۱۵۵۰ پیش از میلاد – ۳۰۰ پیش از میلاد) فنیقیها به مدیترانه و آسیای صغیر رفتوآمد داشتند و بسیاری از مسیرهای حرکتی آنها تا کنون نامعلوم هستند.
وجود قلع در وسایل آنها نظریهٔ مسافرت آنها به بریتانیا را محتمل میکند. بر اساس انهاید ویرژیل و منابع علمی دیگر دیدو ملکه فینیقیهای بود که با کشتی به آفریقای شمالی سفر کرد و شهر کارتاژ را بنیان نهاد.