قالب وبلاگ حرم امام حسین (ع)

قالب وبلاگ حرم امام حسین (ع)

قالب وبلاگ گنبد و حرم امام حسین (ع)

صفحه اصلی تماس با ما تبلیغات درباره ما ابزار وب
پربیننده ترین بخش ها
فال تاروت
منو سایت
تازه چه خبر؟
حامیان مالی
همکاران

taroot

قالب وبلاگ حرم امام حسین (ع)
قالب وبلاگ بعدی
قالب وبلاگ انتخاب شده
    قالب وبلاگ حرم امام حسین (ع)    
مشاهده قالب وبلاگ

قالب وبلاگ قبلی

نام قالب : قالب وبلاگ گنبد و حرم امام حسین (ع)
نوع استایل : سه ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، ساده ، سه ستونه
مناسب موضوعات : مذهبی و دیگر موضوعات مرتبط
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
keywords : قالب وبلاگ مذهبی,قالب وبلاگ امام حسین,قالب وبلاگ میلاد امام حسین,قالب وبلاگ حرم امام حسین,قالب وبلاگ کربلا,قالب وبلاگ تولد امام حسین


مشاهده قالب وبلاگ

کد قالب پرشین بلاگ کد قالب بلاگفا
کد قالب بلاگ اسکای کد قالب میهن بلاگ
کد قالب پارسی بلاگ کد قالب سرویس دهنده

کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ حرم امام حسین (ع)






قالب وبلاگ حرم امام حسین (ع) :

قالب وبلاگ امام حسین (ع)، قالب سه ستونه با موضوع میلاد و تولد امام حسین که در آن از رنگبندی و افکت های روشن گرافیکی استفاده کرده ایم. در هدر یا تصویر بالای این قالب گنبد و مناره های حرم امام حسین (ع) را میبینید که در میان یک بک گراند به رنگ بنفش و آبی به همراه خطوط زیبا قرار گرفته است. در سمت راست تصویر نیز مناره ها را با یک زاویه ی نزدیک و زیبا تر که متون و نوشته های روی آن که با طرح اسلیمی بسیار جذاب نقش بسته، میبینیم. رنگبندی جذاب، سازگاری با تمامی مرورگرهای اینترنتی و سئوی بسیار بالا که باعث ایندکس سریع مطالب وبلاگ شما در موتور های جستجو میشود و افزایش بازدید وبلاگ شما را در پی دارد از ویژگی های این قالب حرفه ای است. ماه اسکین قالب وبلاگ امام حسین (ع) را به همه عاشقان و دوست داران آن حضرت تقدیم میکند،امیدواریم از این قالب در وبلاگ خود استفاده نمایید و از آن لذت ببرید.
حرم امام حسین یا حرم حسینی در کربلا، مدفن ابی عبدالله حسین بن علی، مشهور به سیدالشهداء پیشوای سوم شیعیان است که در زمان خلافت یزید بن معاویه، در مخالفت با وی جنگید و روز عاشورا، ۱۰ محرم سال ۶۱ هجری قمری برابر با سه‌شنبه، ۲۰ مهر ۵۹ هجری خورشیدی (۹ اکتبر ۶۸۰ میلادی)در بیابانِ نینوا (کربلای کنونی در کشور عراق) کشته شد و پس از چند روز همان‌جا به خاک سپرده شد. امروزه آرامگاهش تبدیل به محلی برای زیارت شیعیان شده‌است. در این حرم، حسین، به همراه علی اکبر در پایین پا و علی اصغر بر سینه در ضریح دفن اند. همچنین بیشتر شهدای کربلا کمی آن‌سوتر در حرم به خاک سپرده شده‌اند. در شمال شرقی حرم حسین بن علی، حرم عباس بن علی قرار دارد. مابین دو حرم را بین الحرمین می‌گویند. حرم حسین بن علی در میانه کربلا، شهری در هشتاد کیلومتری نجف و صد کیلومتری بغداد است. موقعیت جغرافیایی این شهر ۳۲ درجه و ۴۰ دقیقه عرض شمالی و ۴۳ درجه و ۵۰ دقیقه طول شرقی است. شیعیان باور نیکی به زیارت حسینِ بن علی دارند، به‌گونه‌ای که در کتاب‌هایشان بیشترین احادیث مربوط به زیارت دربارهٔ امام حسین است. برای نمونه به برخی اشاره می‌کنیم: هیچ فرشتهٔ مقرب و پیامبر فرستاده‌ای نیست مگر از خدا می‌خواهد که بگذارد امام حسین را زیارت کند؛ پس مرتب دسته‌ای از روان‌های پیامبران و فرشتگان فرومی‌آیند و دسته‌ای فرامی‌روند. هر شب هفتادهزار فرشته از آسمان فرود آمده پس از طواف خانهٔ خدا و زیارت حرم محمد و علی، به زیارت حرم حسین می‌روند و پیش از برآمدن خورشید به آسمان فرامی‌روند. یکی از یاران جعفر صادق از او نقل می‌کند که گفت: «رسول گرامی وحضرت علی وحضرت فاطمه (س) و همهٔ امامان برای زائران امام حسین (ع) دعا می‌کنند» نیز نقل می‌کند که روزی بر او درآمدم، دیدم با خدایش رازونیاز می‌کند، و سجده‌کنان این دعا را می‌خواند …. از سجده که سر برداشت، گفت: «کسانی که در آسمان‌ها در حق زائران امام حسین دعا می‌کنند، بیش از کسانیست که در زمین برایشان دعا می‌کنند.» همچنین نقل می‌کند که امام گفت: «آیا دوست نداری از کسانی باشی که از دنیا بیرون می‌روند و گناهی برایشان نیست؟ آیا دوست نداری از کسانی باشی که فرستادهٔ خدا حضرت[محمد](ص) باایشان مصافحه می‌کند؟ [پس امام حسین (ع) را زیارت کن]» خداوند هزاران فرشته را مامور قبر حسین نهاده‌است و هیچ زائری به زیارتش نمی‌رود مگر به پیشوازش آیند، و هیچ زائری با او وداع نمی‌کند مگراین که به پادره اش می‌روند، و هیچ زائری بیمار نگردد مگر عیادتش کنند، و هیچ زائری نمیرد مگر بر پیکرش نماز گزارند و پس از مرگش برایش آمرزش خواهند. طبق حدیث دیگری اگر در میان سفر بمیرد، فرشتگان بشویندش و درب‌های بهشت به رویش باز شود.

keywords: قالب وبلاگ مذهبی,قالب وبلاگ امام حسین,قالب وبلاگ میلاد امام حسین,قالب وبلاگ حرم امام حسین,قالب وبلاگ کربلا,قالب وبلاگ تولد امام حسین.
taroot

taroot
موضوعات
تبلیغات رپورتاژ
تبلیغات