قالب وبلاگ امام جواد (ع)

قالب وبلاگ امام جواد (ع)

قالب وبلاگ جوادالائمه(ع)

صفحه اصلی تماس با ما تبلیغات درباره ما ابزار وب
پربیننده ترین بخش ها
فال تاروت
منو سایت
تازه چه خبر؟
همکاران


قالب وبلاگ امام جواد (ع)
قالب وبلاگ بعدی
قالب وبلاگ انتخاب شده
    قالب وبلاگ امام جواد (ع)    
مشاهده قالب وبلاگ

قالب وبلاگ قبلی

نام قالب : قالب وبلاگ جوادالائمه(ع)
نوع استایل : دو ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، ساده ، دو ستونه
مناسب موضوعات : مذهبی و دیگر موضوعات مرتبط
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
keywords : قالب وبلاگ حرم کاظمین,قالب وبلاگ امام جواد,قالب امام محمد تقی,قالب وبلاگ امام جواد,قالب مذهبی,قالب وبلاگ ائمه اطهار,قالب وبلاگ کاظمین


مشاهده قالب وبلاگ

کد قالب پرشین بلاگ کد قالب بلاگفا
کد قالب بلاگ اسکای کد قالب میهن بلاگ
کد قالب پارسی بلاگ کد قالب سرویس دهنده

کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ امام جواد (ع)






قالب وبلاگ امام جواد (ع) :

قالب وبلاگ امام جواد (ع)، امروز با یکی از بهترین قالب های مذهبی ارائه شده در ماه اسکین در خدمت شما هستیم، در این قالب وبلاگ دو ستونه که در رنگبندی آن بیشتر از رنگ های آبی، طلایی و سیاه استفاده شده است گنبد حرم جوادالائمه و امام موسی کاظم (ع) را که در شهر کاظمین واقع میباشند به رنگی طلایی در یک کادر آبی رنگ با خطوط نورانی و گرافیکی جذاب مشاهده میفرمایید. در قسمت های مختلف این قالب از نام و لقب های امام جواد (ع) استفاده شده که جذابیت آن را دو چندان افزایش داده است. پس از نصب این قالب، نظرات بازدیدکنندگان وبلاگ خودرا در مورد آن جویا شوید تا به منحصر به فرد بودنش پی ببرید. از دیگر ویژگی های این قالب حرفه ای دوستونه میتوان به حجم مناسب، گرافیک بالا و سئوی100% اشاره کرد که باعث افزایش بازدید و ورودی وبلاگ شما از طریق موتور های جستجو نظیر گوگل میگردد.
حرم کاظمین، متعلق است به امام هفتم شیعیان موسی کاظم و امام نهم امام محمد تقی معروف به «امام جواد». نام کاظم و جواد را روی هم رفته کاظمَین و نیز جوادَین می‌نامند، به همین دلیل منطقه‌ای هم که در آنجا مدفون اند به کاظمین یا کاظمیه شهرت دارد که بخشی از شمال بغداد است. این دو بزرگوار، به ترتیب پدر و پسر علی‌بن موسی‌الرضا می‌شوند. به هنگام انتخاب بغداد به عنوان پایتخت در دوره خلافت منصور، در جوار این شهر باغ‌هایی وجود داشت که به شونیزیه معروف بود. منصور در ۱۴۵ ق این باغ را به عنوان مقبره خانوادگی خود انتخاب کرد و آن را (مقابر قریش) نامید. نخستین کسی که در این قبرستان دفن شد جعفر فرزند منصور عباسی بود که در ۱۵۰ ق از دنیا رفت. در ۱۷۹ق، امام موسی کاظم علیه السلام براساس دستور هارون، از مدینه به بغداد آمد و در آن شهر زندانی شد و سپس در ۱۸۳ ق به دستور خلیفه توسط زندان بانش، سندی بن شاهک، مسموم شد و به شهادت رسید. ایشان را در همان مقابر قریش، مکانی که خود قبل از آن خریده بود، به خاک سپردند. امام کاظم علیه السلام چهارمین فردی بود که در این مقبره دفن می‌شد. قبل از ایشان جعفر و سپس عیسی نوفلی در آن مکان به خاک سپرده شده بودند و سومین نفر، خلیفه امین، فرزند هارون بود که مادرش، زبیده خاتون، بر قبر او بقعه ای بنا کرد. با نظر امام جواد علیه السلام و به دستور مأمون بر روی مرقد امام کاظم علیه السلام بقعه‌ای ساختند و از آن پس بیشتر دولت مردان در این قبرستان خاک شدند و هریک برای خود مقبره و بقعه‌ای اختصاص دادند. امام جواد علیه السلام در ۲۲۰ ق به دستور معتصم عباسی و توسط ام‌الفضل، دختر مأمون و برادر زاده معتصم، که عنوان همسری آن حضرت را داشت، مسموم و شهید شد. ایشان را نیز در جوار قبر جدشان، امام موسی بن جعفر علیه السلام، دفن کردند. بر قبر آن دو بزرگوار بقعه و عمارتی بنا کردند و آن را کاظمیه نامیدند. از آن پس مقابر قریش نام خود را به کاظمیه تغییر داد. در کنار این بقعه، مسجدی به نام مسجد باب‌التبن یا مسجد کاظمیه قرار داشت که شیعیان از داخل این مسجد قبر آن دو امام را زیارت می‌کردند و به همین سبب بقعه امامین به مشهد باب‌التین نیز معروف شد. آن هنگام برای مرقد آن دو امام گنبد و بنایی با چند حجره ساخته و خادمانی را برای اداره آن انتخاب کرده بودند. در جوار این بقعه باغی بود که به زبیده خاتون، همسر هارون الرشید، تعلق داشت. این باغ محل سکونت شیعیان شده بود و آن‌ها در آن جا وسایل و تسهیلات لازم را برای زائران مرقد فراهم می‌کردند. در سال ۳۳۶ ق به امر احمد بن بویه ملقب به معز الدوله، از پادشاهان شیعی آل بویه، عمارت قبلی آستان خراب شد و از نو بقعه‌ای با شکوه بنا گردید و برفراز هر دو قبر ضریحی جداگانه از چوب ساج نصب شد. همچنین برفراز آن مقبره‌ها، یک گنبد بزرگ برافراشتند و داخل حرم را تزیین کردند. پس از او، عضدالدوله دیلمی همانند سایر مزارات امامان شیعه، تغییرات زیادی در حرم انجام داد و آن را توسعه بخشید. این کار را به سال ۳۶۹ ق انجام داد و دیواری گرداگرد شهر کشید. بیمارستانی نیز بین کاظمین و بغداد ساخت که خدمات درمانی به زائران این مزار ارائه کرد. از آن زمان، کاظمین به عنوان یک شهر در کنار بغداد جایگاهی ویژه یافت.

keywords: قالب وبلاگ حرم کاظمین,قالب وبلاگ امام جواد,قالب امام محمد تقی,قالب وبلاگ امام جواد,قالب مذهبی,قالب وبلاگ ائمه اطهار,قالب وبلاگ کاظمین.



موضوعات
تبلیغات رپورتاژ
تبلیغات