قالب وبلاگ انتخاب شده مشاهده قالب وبلاگ |
قالب وبلاگ قبلی |
نام قالب : قالب وبلاگ عاشقانه دسته گل محمدی
نوع استایل : سه ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، ساده ، سه ستونه
مناسب موضوعات : عاشقانه,عمومی,گل و طبیعت و دیگر موضوعات مرتبط
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
keywords : قالب وبلاگ گل,قالب وبلاگ صورتی,قالب وبلاگ گل محمدی,قالب وبلاگ دسته گل,قالب وبلاگ زیبا,قالب وبلاگ گرافیکی
کد قالب پرشین بلاگ | کد قالب بلاگفا |
کد قالب بلاگ اسکای | کد قالب میهن بلاگ |
کد قالب پارسی بلاگ | کد قالب سرویس دهنده |
کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ گل های محمدی |
قالب وبلاگ گل های محمدی :
قالب وبلاگ گل محمدی، در این قالب وبلاگ سه ستونه حرفه ای یک بک گراند به رنگ صورتی همراه با افکت های نوری به شکل دایره میبینید که در سمت راست آن یک دسته گل زیبا از گل های محمدی با گل های باز و غنچه های بسته به رنگ صورتی که نماد مهربانی، احترام و سپاسگزاری است قرار داده ایم.در قسمت عنوان پست ها و منو های این قالب فوق العاده جذاب و رمانتیک از آیکون های قلب و نامه عاشقانه استفاده کرده ایم که زیبایی این قالب را دوچندان کرده است.این قالب وبلاگ سه ستونه توسط سایت ماه اسکین ارائه شده و در آن بیشتر رنگ های صورتی، بنفش و سفید استفاده شده است که بینندگان وبلاگ شما را مجذوب خود خواهد کرد. پیشنهاد میکنیم حتما از این قالب که دارای سئوی 100% نیز میباشد و باعث ایندکس بیشتر و سریعتر مطالب وبلاگ شما در موتور های جستجو میشود استفاده نمایید.
گل محمدی یا گل گلاب (نام علمی: Rosa damascena) نام نوعی گل رز است که از آن گلاب میگیرند. درختچه ای است خزندار (Decideous). گل محمدی از دیرباز در ایران کشت میشدهاست. از تیرهٔ رزاسه و قسمت قابل مصرف آن گلبرگ و مادهٔ مؤثرهٔ آن تانن است.
در نیاسر، قمصر، کاشان، اصفهان، دهستان لالهزار کرمان، داراب (لایزنگان) فارس و شهر میمند فارس از آن گلاب میگیرند و بعضی آنرا هم تقطیر مینمایند.
این نوع گل سرخ، برگها ی مرکب از ۷ و به ندرت ۹ برگچه دندانه دار دارد و به نظر میرسد که نوعی دو رگه ثابت از Rosa gallica و Rosa canina میباشد. عدهای آن را یک دورگه ثابت از Rosa gallica و Rosa moschata ذکر نمودهاند. گلبرگهای آن رنگ صورتی روشن یا سفید دارد.
گل محمدی درختچهای دارای شاخههای گل دهنده تیغ دار، استوانهای شکل، بدون شیار و دارای برگهای مرکب شانهای که دارای ۵-۳ برگچه متقابل دندانهدار میباشد. رگبرگهای پشت برگ مشخص و بهم رفته، برگچه چرمی و بیضی شکل، نوک تیز به طول ۵-۳ سانتی متر، و روی برگها صاف و سبز و پشت آنها سبز کمرنگ و دمگبرگهایش خزی و نمدی است و با کرکهای غدهای پوشیده شده و تا انتهای جام گل کشیده شدهاست.
گلها به شکل صورتی خوشرنگ با ۳۲ گلبرگ صورتی مشابه و یکدست که در اوائل صبح شروع به ظاهر شدن مینمایند. کاسبرگها به تعداد ۵ عدد که حداقل سه تای آنها دارای زوائد بزرگی در لبهها هستند. پرچمها زرد رنگ به تعداد ۱۰۰ عدد در ترکیب گل وجود دارند. میوه آن پس از ریزش گلبرگها گوشتی گرد و یا تخم مرغی به طول ۵/۱ سانتی متر که در داخل برجستگی کوزهای شکل زیر گلبرگها قرار دارند.
زمان بازشدن گلها در اوائل اردیبهشت تا اوائل تیرماه میباشد. و در هر منطقه مدت زمان بازشدن گلها ۳۰-۲۰ روز طول میکشد. دوام گل حداکثر یک روز بوده و بعد از آن رنگ صورتی خوشرنگ گلبرگها به سفید میگراید و با اندک نسیمی گلبرگها پرپر شده و میریزند.
محصول عمده گل محمدی، گلاب، اسانس و گلبرگ خشک میباشد، که از آنها در صنایع دارویی، عطرسازی، فراوردههای بهداشتی و آرایشی و صنایع غذایی استفاده میشود. مصارف دارویی آن بیشتر در درمان دردهای رماتیسمی، قلبی، تقویت اعصاب و معده و رفع بعضی از سردردها بوده و در تهیه شربت مربا و در صنایع شیرینی سازی و تهیه بستنی نیز استفاده میشود.
عنبر گل به عنوان یکی از فراوردههای صنعت گلابگیری، مایع سیاهی است که در پایان عملیات تقطیر همراه با تفاله گلها در دیگ به جای میماند و جهت درمانهای عضلانی مناسب است. دم کرده گلبرگهای خشک شده اثر درمانی برای تقویت اعصاب، برطرف کردن بیماریهای گلو و دهان است. در هندوستان موم گل محمدی، گل روغن و گل قند تهیه میشود.
سالانه گلاب و اسانس ایران به کشورهای حوزه خلیج فارس و کشورهای اروپایی از جمله فرانسه و انگلستان صادر میگردد.
مناطق مورد کشت گل محمدی اغلب مناطق کوهپایهای و اقالیم خشک و نیمه خشک با تابستانهای معتدل و خشک و زمستانهای سرد میباشد.
در حال حاضر کشت گل محمدی در ۱۴ استان ایران صورت میپذیرد که مهمترین آنها استانهای دهستان لالهزار کرمان، فارس داراب (لایزنگان) و شهر میمند فارس ، کاشان و آذربایجان شرقی است و در مابقی استانها کشت بیشتر به صورت پراکنده میباشد.
بزرگترین دشت گل محمدی جهان در روستای لایزنگان از توابع داراب میباشد که بصورت دیم و ارگانیک کشت میشود وحدود ۵۰۰۰هکتار گلستان میباشد.