قالب وبلاگ انتخاب شده مشاهده قالب وبلاگ |
قالب وبلاگ قبلی |
نام قالب : قالب وبلاگ هک و امنیت اطلاعات در فضای اینترنت
نوع استایل : سه ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، ساده ، سه ستونه
مناسب موضوعات : اینترنت و تکنولوژی,عمومی و دیگر موضوعات مرتبط
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
keywords : قالب وبلاگ هک,قالب وبلاگ امنیت,قالب وبلاگ هکر,قالب وبلاگ با موضوع هک و امنیت,قالب وبلاگ اینترنت,قالب وبلاگ امنیت شبکه,قالب وبلاگ امنیت فضای مجازی
کد قالب پرشین بلاگ | کد قالب بلاگفا |
کد قالب بلاگ اسکای | کد قالب میهن بلاگ |
کد قالب پارسی بلاگ | کد قالب سرویس دهنده |
کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ هک و امنیت شبکه |
قالب وبلاگ هک و امنیت شبکه :
با یک قالب فوق العاده دیگر با ما همراه باشید. این قالب وبلاگ حرفه ای که در رنگبندی آن بیشتر از رنگ آبی استفاده کرده ایم با مضمون هک و امنیت اطلاعات در فضای مجازی میباشد که در تصویر هدر آن یک بک گراند آبی با افکت های نوری فوق العاده جذاب و اعداد مختلف که همان رمز ها و پسورد ها هستند میبینیم. در سمت راست تصویر یک کره ی زمین دیجیتالی قرار دارد که نماد جهانی اینترنت محسوب میشود و در سمت چپ نیز یک نمایشگر قرار دارد که یک دست به شکل یک برد الکترونیکی از این نمایشگر به فضای بیرون آن وارد شده و در حال فشردن دکمه های یک کیبورد است که یک هکر حرفه ای را در ذهن تداعی میکند. ویژگی های سئوی کامل، رنگبندی زیبا و سازگاری با تمامی مرورگر های اینترنتی از این قالب یک قالب سه ستونه فوق العاده پدید آورده که یک انتخاب مناسب برای هکر های حرفه ای محسوب میشود.
برای تعداد زیادی از مردم هک کردن همیشه یک سوال است. این همیشه یک مساله تفکر برانگیز و یک سوال خارق العاده است. اما هک کردن یک کار کوچک یا یک مرحله ساده نیست که به راحتی قابل درک باشد. بلکه یک فرآیند است که برای انجام آن شما نیازمند صبر و شکیبایی فراوانی هستید.
در گذشته مردم فکر می کردند که هک کردن یک عمل کاملا قانونی است و هکر به معنی کسی است که ضعف های امنیتی را کشف کرده و آنها را برطرف می کند. این فرد را می شد یک هکر واقعی نامید.
اما امروزه مردم بدون اینکه حقیقت را بدانند، فکر می کنند که هک کردن فقط یک کار غیر قانونی است و هکر یک مجرم است. و همچنین رسانه های الکترونیک ما همیشه در تعقیب هکرها هستند. بدون اینکه حتی بدانند که آنها چه کار می کنند.
هک کردن در دنیای امنیت کامپیوتر، به معنی پیدا کردن نقاط ضعف امنیتی یک سیستم و استفاده از آن برای نفوذ به آن سیستم است. عقیده عمومی این است که انجام اینکار نیاز به سواد کامپیوتری بالا دارد ولی واقعیت امر تا حدی متفاوت است. یک هکر ممکن است با داشتن سواد خیلی خیلی بالا بتواند چیزهایی را در سیستم ها کشف کند که پیش از این توسط دیگران دیده نشده ولی در اکثر موارد چنین هکری سوادش را صرف دزدیدن اطلاعات نمی کند. کسانی که به سراغ دزدی اطلاعات میروند (که سود مالی و اعتباری کمی هم دارد) معمولا کسانی با سواد بسیار کمتر هستند که از ابزارهایی که نفر اول ساخته، استفاده می کنند. خود هکرهای حوزه امنیت کامپیوتری برای تفکیک کردن این گونهها از یکدیگر، از اصطلاحات مختلفی استفاده می کنند . برای برخی از هکرهای واقعی (از جمله اریک ریموند) کلمه هکر کلمهای ارزشمند است که اطلاق آن به دزد اطلاعات، درست نیست. این افراد اصرار دارند که برای اشاره به کسانی که بدون سواد فقط به دنبال دزدیدن اطلاعات دیگر یا آزار بقیه هستند باید کرکر نامیده شوند.
اوایل سال 2001 شرکت نورتون آنتی ویروس اعلام کرد سیستمی طراحی کرد که می تواند تمام ویروس های دنیای مجازی را شناسایی و غیرفعال کند. شب همان روز پیامی روی سیستم مرکزی شرکت نورتون ظاهر شد که نوشته بود «لطفا حرف خود را پس بگیرید». نورتون به آن پیغام جواب نداد و دوباره اعلام کرد که از کل اینترنت محافظت می کند.
صبح روز بعد هیچ سیستمی به اینترنت متصل نمی شد و دنیای مجازی به صورت کامل از کار افتاده بود. این بزرگ ترین هک ثبت شده در تاریخ است هکر گمنام آن که البته با نام هایی چون ویلیام نپستر یا ساترال هم از او یاد می کنند اعلام کرد ویروسی در اینترنت پخش کرده که آن را از کار بیندازد.
او این کار را فقط برای رقابت با شرکت نورتون انجام داده تا دیگر هیچ شرکتی ادعای امنیت کامل نکند. هکر گمنام، شب همان روز اعلام کرد فقط به خاطر اینکه می خواهد تنها دخترش در آینده دنیای شادتری داشته باشد اینترنت را دوباره راه اندازی می کند ولی ویروس را فقط غیرفعال می کند و اگر روزی دوباره لازم شد آن را فعال خواهد کرد. تا به امروز 40 درصد از ساختار این ویروس شناخته شده ولی هیچ کس قادر به حذف آن نبوده است.