قالب وبلاگ انتخاب شده مشاهده قالب وبلاگ |
قالب وبلاگ قبلی |
نام قالب : قالب وبلاگ مذهبی حضرت محمد (ص) پیامبر گرامی اسلام
نوع استایل : سه ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، ساده ، سه ستونه
مناسب موضوعات : مذهبی و دیگر موضوعات مرتبط
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
keywords : قالب وبلاگ مذهبی,قالب وبلاگ اسلامی,قالب وبلاگ حضرت محمد (ص),قالب وبلاگ پیامبر,قالب وبلاگ پیامبر اکرم,قالب وبلاگ دین اسلام,قالب وبلاگ مذهبی جدید
کد قالب پرشین بلاگ | کد قالب بلاگفا |
کد قالب بلاگ اسکای | کد قالب میهن بلاگ |
کد قالب پارسی بلاگ | کد قالب سرویس دهنده |
کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ یا رسول الله |
قالب وبلاگ یا رسول الله :
قالب وبلاگ حضرت محمد (ص)، یک قالب سه ستونه با طراحی فوق العاده جذاب، در این قالب وبلاگ مذهبی عبارت «یا رسول الله» و «یا نبی الرحمه» را با فونت تحریری و درشت در یک بک گراند به رنگ قرمز با اشکال اسلیمی و گرافیکی به همراه سایه و افکت های نورپردازی جذاب قرار داده ایم که جلوه ای بی نظیر به این قالب بخشیده، در کنار عنوان پست ها و منوها نیز از عبارت های «یا رسول الله» و «اللهم صل علی محمد وآل محمد» استفاده کرده ایم.
این قالب حرفه ای توسط سایت ارائه دهنده قالب وبلاگ ماه اسکین با سئوی بالا برای شما عزیزان ارائه گردیده است،امیدواریم از این قالب در وبلاگ خود استفاده نمایید و از آن لذت ببرید.
ابوالقاسم محمد بن عبدالله بن عبدالمطلب بن هاشم (۵۷۰ - ۶۳۲)، بنیانگذار و پیامبر دین اسلام است. درباره زندگی محمد گزارشهای فراوان و روشنی در متون تاریخی آمدهاست، ولی مانند هر شخصیت مهم تاریخی پیش از دنیای مدرن، تمام جزئیات زندگی او مشخص نیست. از اینروی که محمد، از تأثیرگذارترین شخصیتهای تاریخ بشری است؛ زندگانی، اعمال و افکار او در طی قرنها، بین موافقان و مخالفانش محل اختلاف و منازعه بودهاست. در دوران جوانیاش، او را امانتدار میدانستند و «محمد امین» خطاب میکردند.
در جوانی همراه گروهی از جوانان قبایل دهگانه مکه، درصدد برآمده بودند تا با ایجاد گروهی از پاسبانهای داوطلب، اجازه ندهند تا حق ستمدیدگان توسط ستمکاران پایمال شود. نام پیمان این نیروهای داوطلب حلفالفضول (پیمان جوانمردان)، و محمد از شمار موسسان آن بود. او به این موضوع، که در جوانی در چنین نیرویی عضویت داشتهاست افتخار میکرد.
خدیجه همسرش، نخستین کسی بود که به وی ایمان آورد و پس از وی علی بن ابیطالب پسر عمو، و زید بن حارث پسر خواندهاش. شیعیان بر این باورند که طبق اسناد و مدارکی؛ محمد بارها در معرض عموم علی را به عنوان جانشین خود انتخاب کرده که از مهمترین این اسناد به «زمان دعوت از نزدیکان» (عشیره الاقربین)، و به آخرین سفر حج در غدیر خم اشاره میکنند و میگویند که در آن زمان حتی عمر و ابوبکر و دیگر صحابه با علی بیعت کردهاند. سنیها این قضیه را منکرند، ولی علی را نیز همچون دیگر صحابه محترم میشمارند. و نیز گفته میشود که جعفر ابن ابوطالب، زید (تنها مسلمانی که بجز محمد، نامش در قرآن آمده)، ابوذر، ابوبکر و زبیر نیز از زمره دیگر نخست ایمان آورندگان به اسلام بوده اند.