قالب وبلاگ انتخاب شده مشاهده قالب وبلاگ |
قالب وبلاگ قبلی |
نام قالب : قالب وبلاگ ساده رویایی
نوع استایل : سه ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، ساده ، سه ستونه
مناسب موضوعات : عمومی و دیگر موضوعات مرتبط
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
keywords : قالب وبلاگ رویا,قالب وبلاگ آرزو,قالب وبلاگ خیال,قالب وبلاگ ذهن,قالب وبلاگ خلاقیت ذهنی,قالب افسانه
کد قالب پرشین بلاگ | کد قالب بلاگفا |
کد قالب بلاگ اسکای | کد قالب میهن بلاگ |
کد قالب پارسی بلاگ | کد قالب سرویس دهنده |
کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ آرزو |
قالب وبلاگ آرزو :
قالب ساده ی بسیار زیبایی درباره ی موضوعاتی همچون عشق و علاقه و سرزمین خیالی عشاق پیش روی شما قراردارد . در این قالب تصویر کارتونی ثابتی از یک دخترک عاشق در حالی که گلدانی از یک گل سرخ دردست دارد و کبوتران سفید در اطراف او با گل هایی در منقار خود در حال پرواز در اطراف او هستند دیده می شود در حالی که تم صورتی رنگ بکگراند تصویر زیبایی بیشتری را به قالب داده است. همچنین قالب دارای تمی صورتی رنگ به همراه 3 ستون با سر برگ آبی روشتن برای نوشتن مطالب مورد نظر شما می باشد.اگر از تمامی زیبایی های قالب بگذریم این قالب و تمامی قالب های ارائه شده توسط ماه اسکین دارای سئوی کامل و سبز می باشند که باعث ایندکس سریع مطالب شما و همچنین تغییر محسوس در آمار بازدید و رتبه شما در تمامی مراجع رتبه بندی خواهد شد به امید رضایتمندی شما عزیزان از سایت ماه اسکین
تخیل روایتی است که در ذهن انسان پردازش شده و مغایرتی با واقعیت ندارد.
افسانههای تخیلی افسانه هایی هستند که در آن از عناصر غیر واقعی و غیر مادی استفاده شده .
داستان نویسان امروز با استفاده از تخیل در داستانها را به ابرمتنهای جذابی تبدیل میکنند تا خواننده جذب داستان شود.
ؤیا تجربهٔ افکار، تصاویر یا احساساتی است که در هنگام خواب (اغلب در مرحله خواب رِم) انجام میپذیرد. رؤیا ممکن است شامل اتفاقات عادی و روزمره و یا عجیب و غریب بشود. انسانها بصورت تاریخی همواره اهمیت زیادی برای رؤیا قائل بوده به طرق مختلف به آن نگریستهاند. به عنوان مثال گروهی آن را پنجرهای به سمت مقدسات، گذشته، آینده و یا دنیای مردگان در نظر گرفتهاند. برخی جوابهای خلاقانهای برای سؤالات فکری یا عاطفی خویش در رؤیاها یافتهاند، و هنرمندانی ایدههای هنری نوینی از خواب اتخاذ کردهاند. معروفترین نظریه روانشناسی در مورد اهمیت رؤیاها متعلق زیگموند فروید میباشد. فروید عقیده داشت که خواب از آن جهت حائز اهمیت میباشد که امیال سرکوب شدهای که خودآگاه از آنها مطلع نیست عموماً به اشکال نمادینی در خواب ظاهر میشوند. نظریه دیگر متعلق به یونگ بوده که خواب را افشاگر ذهن ناخودآگاه میدید. به عقیده یونگ خواب حوادث آینده را پیشبینی کرده، و به نکاتی در شخصیت خواب بیننده که شخص از آنها غافل شدهاست اشاره میکند. نظریهای دیگر خواب را بر اساس بارهای الکتریکی ای که محرک بخشهای مربوط به حافظه مغز هستند توضیح میدهد.
مطالعات مربوط به واسط مغز و رایانه (که بر پایه اندازگیری الکتریکی فعالیتهای مغزی استوار هستند) نشان دادهاند که نوزادان پنجاه درصد خواب را در وضعیت خواب رم (REM) میگذرانند. این زمان با افزایش سن کم شده چنانچه بالغان جوان در هر هشت ساعت خواب بین ۱٫۵ تا ۲ ساعت رؤیا میبینند. در هنگام خواب دیدن ضربان قلب و فشار خون افزایش یافته، و نفس خواب بیننده سریعتر میشود، در حالی که بدن حرکتی نمیکند. محروم کردن افراد از خواب-رؤیا دیدن باعث کاهش سطح مهارتهای آنها شده و آنها را زودرنج میکند.