قالب وبلاگ سر آشپز

قالب وبلاگ آشپزی

صفحه اصلی تماس با ما تبلیغات درباره ما ابزار وب
تبلیغات
منو سایت
لینک دوستان


قالب وبلاگ سر آشپز
قالب وبلاگ بعدی
قالب وبلاگ انتخاب شده
    قالب وبلاگ سر آشپز    
مشاهده قالب وبلاگ

قالب وبلاگ قبلی

نام قالب : قالب وبلاگ آشپزی
نوع استایل : سه ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، ساده ، سه ستونه
مناسب موضوعات : آشپزی و شیرینی پزی و دیگر موضوعات مرتبط
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
keywords : قالب وبلاگ آشپزی,قالب وبلاگ غذا,قالب وبلاگ پخت و پز,قالب وبلاگ آموزش آشپزی,قالب وبلاگ طبخ غذا,قالب وبلاگ پخت غذا


مشاهده قالب وبلاگ

کد قالب پرشین بلاگ کد قالب بلاگفا
کد قالب بلاگ اسکای کد قالب میهن بلاگ
کد قالب پارسی بلاگ کد قالب سرویس دهنده

کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ سر آشپز






قالب وبلاگ سر آشپز :

قالب وبلاگ بسیار زیبایی در مورد آشپزی پیش روی شما عزیزان می باشد . در این قالب جالب عکس بانوی آشپز در حال چشیدن غذا نمایان می باشد . در ظرفی در کنار قالب انواع غذاهای پخته شده و لذیذ دیده می شود .این قالب خوشمزه انواع پخت غذاها را در خود جای داده است .این قالب دارای سه ستون برای نوشتن مطالب مورد نیاز شما و تم کرم رنگ می باشد . مزیتی که تمامی قالب های سایت ماه اسکین از آن بهره می برند همان قابلیت سئوی سبز یا سئوی کامل است که منجر به ایندکس سریع مطالب شما و همچنین افزایش آمار بازدید و رنکینگ وبلاگ شما درسایت هایی همچون الکسا خواهد شد .ما منتظر نظرات سازنده شما هستیم
آشپزی یا در متون قدیمی خوالیگری، عمل آماده‌کردن مواد غذائی برای مصرف است. این اصطلاح معمولاً به معنی محدودتری به کار می‌رود، که اِعمال گرما به غذا برای تغییر شیمیایی طعم، بافت، ظاهر، و یا خواص غذایی آن است. وقتی انسان در هزاران سال پیش آتش را کشف کرد، آشپزی ویژگی فرهنگی بسیار رایجی شد. هر کشور برای خود نوع خاصی از آشپزی را دارد که بسیار متنوع و گوناگون است. مثلاً کشورهای آسیای میانه غذاها و طرز پختشان شبیه هم است همین طور کشورهای اروپایی و آمریکایی. مجوز مجله هنر آشپزی در سوم آبان ۱۳۸۲ خورشیدی از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد صادر شده‌است. نخستین شماره این نشریه در شهریور ۱۳۸۳ منتشر شد. از آن پس هر ماه غیر از فروردین ۱۳۸۴ هر ماه یک شماره از آن منتشر شده‌است. نخستین سردبیر این نشریه مطهره سیاح بود. پس از آن رزینا شمس برای چندین سال سردبیر آن بوده‌است. در حال حاضر زیر نظر شورای سردبیری اداره می‌شود. مدیر عامل این نشریه ناصر زحمتکش و مدیر مسئول آن محمدولی مفیدی هستند. از تعداد بسیار زیادی از آشپزها و قنادهای سرشناس ایران در این نشریه مطالب آموزشی درج شده‌است. به تعبیری این نشریه نخستین نشریه آشپزی و قنادی ایران می‌باشد. تاکنون بیش از ۵۰۰۰ مقاله آموزشی در آن منتشر شده‌است. ضمنا این نشریه دارای تالار گفتگوی اینترنتی می‌باشد. در تاریخ افسانه‌ای ایران آمده است که پختن خوردنی از دوران پادشاهی ضحاک آغاز شد. پیش از آن دیوها به این هنر آشنایی داشتند و انواع آش‌ها و اباهای خوش و خوردنی‌های لذیذ را می‌پختند. از میان نوشته‌هایی که از زبان پهلوی در دست است در رساله دلکش خسرو کواتان و ریتک (خسرو و ریدگ) نکاتی دربارهٔ خورش‌ها و خوردنی‌ها و شیوهٔ بکار بردن و چگونگی آنها در دوره ساسانی به دست می‌آید که در تنظیم تاریخ آشپزی در ایران مآخذ معتبر است. نام بسیاری از طعام‌های ایرانی و اصطلاحات طباخی که معرب کرده شده است در کتاب‌های زبان عربی دیده می‌شود. در زبان عربی کتاب‌های چندی در زمینهٔ آشپزی وجود دارد که با پخت‌وپز ایرانیان بی ارتباط نیست چه از حیث اصطلاح و واژه میان این دو دسته شباهت‌هایی دیده می‌شود. این امر احتمالاً به این سبب بوده است که در دستگاه‌های دیوانی و اداری خلفای عباسی تعداد زیادی از ایرانیان دخیل بودند و طبعاً آداب و عادات آنان در زندگی اعراب نفوذ کرده، از جمله روش آشپزی ایران در زمان عباسیان مورد توجه قرار گرفته است. در زبان فارسی ۴ کتاب مستقل در آشپزی شناخته شده است که عبارتند از: کارنامه در باب طباخی و صنعت آن تألیف حاجی محمدعلی باورچی بغدادی از عصر شاه اسماعیل مادةالحیوة از نورالله آشپز شاه عباس «نسخه شاه جهانی» این کتاب در دوران پادشاهی شاه جهان (۱۰۲۷-۱۰۶۸) از پادشاهان مغولی هند تألیف شده است. «کارنامه» تألیف نادرمیرزا نویسندهٔ کتاب تاریخ تبریز است که در عصر قاجار نوشته شده است. همه خوراک‌ها بر اساس شاخصه‌هایی همچون نوع مصرف، روش پخت‌وپز، گوناگونی مواد اولیه مورد استفاده و یا منطقه‌ای که آن غذا (پزا) رایج و شناخته شده است؛ تقسیم‌بندی می‌شوند. از مهم‌ترین خوراک‌های ایرانی می‌توان به آبگوشت، قورمه سبزی و کباب‌های ایرانی اشاره کرد. خوراکهای ایرانی را می‌توان در انواع زیر طبقه‌بندی نمود: انواع آش، حلیم، اشکنه، کله جوش انواع آبگوشت و سوپ، شوربا انواع کوکو، کوفته و دلمه انواع فراورده‌های لبنیاتی انواع شامی، کتلت و فلافل انواع ته‌دیگ‌ها انواع پلو، چلو و پلو مخلوط انواع خورش و قلیه انواع کباب و جوجه کباب انواع برانی، خوراک لوبیا، عدسی، نرگسی و مسما انواع شیرینی، دسر، و شربت انواع ترشی، رب، شور و چاشنی انواع ته‌چین‌ها انواع ادویه‌جات و چاشنی‌های غذایی انواع خوراک سنتی با گوشت، مرغ، میگو و ماهی انواع خوراک با کله، پاچه، دل، قلوه، مغز و سیرابی صبحانه از جمله غذاهای اصلی در فرهنگ ایرانی است. عدسی، هلیم وکله پاچه از مهم ترین غذاهای مخصوص صبحانه می‌باشد که در ایران طرفدار زیادی دارد و در ایام تعطیل مردم ترجیح می‌دهند از آن‌ها استفاده کنند، ترکیب مناسبی از غلات (گندم) و حبوبات (عدس) و همچنین گوشت سفید (موجود در هلیم که معمولاً گوشت بوقلمون است) به اضافه مقادیری روغن خوراکی است. حلیم در فصول سرد بسیار مورد استقبال قرار می‌گیرد. یکی از غذاهای سنتی ایرانی کله پاچه است. غذاهای دیگر مورد استفاده توسط ایرانیان چای و شیر و خامه. تخم مرغ آب‌پز، خیار و گوجه تازه. نیمرو و سبزی خوردن. لوبیا چیتی یا عدسی یا هلیم. استفاده ازحلوا ارده (بویژه درفصل سرد) و پنیر. شیربرنج و آب میوه فصل. فرنی، کره و مربای هویج. ساندویج مرغ یا تخم مرغ، سبزیجات مانند کاهو و میوه. مصرف آب میوه‌های طبیعی بویژه پرتقال یا میوه‌هایی که ویتامین ث دارند – نان و پنیر، خرما یا گردو.

keywords: قالب وبلاگ آشپزی,قالب وبلاگ غذا,قالب وبلاگ پخت و پز,قالب وبلاگ آموزش آشپزی,قالب وبلاگ طبخ غذا,قالب وبلاگ پخت غذا.