قالب وبلاگ انتخاب شده مشاهده قالب وبلاگ |
قالب وبلاگ قبلی |
نام قالب : قالب وبلاگ بازیگر نقش زن
نوع استایل : دو ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، ساده ، دو ستونه
مناسب موضوعات : فیلم و هنر و بازیگران و دیگر موضوعات مرتبط
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
keywords : قالب وبلاگ الهام,قالب وبلاگ الهام حمیدی,قالب وبلاگ حمیدی,قالب وبلاگ بازیگران,قالب وبلاگ بازیگر,قالب وبلاگ بازیگری
کد قالب پرشین بلاگ | کد قالب بلاگفا |
کد قالب بلاگ اسکای | کد قالب میهن بلاگ |
کد قالب پارسی بلاگ | کد قالب سرویس دهنده |
کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ الهام حمیدی |
قالب وبلاگ الهام حمیدی :
قالب وبلاگ زیبایی در مورد یکی از شخصیت های تئاتر و سینما و تلویزیون پیش روزی شما عزیزان می باشد . این قالب در مورد بازیگر محبوب خانم الهام حمیدی می باشد در این قالب سه عکس مختلف از چهره ایشان نمایان می باشد که در هر سه فیگورهای مختلفی را از ایشان می بینیم . در فیگوری نگاهی عمیق به دور دست دارند و در نگاهی دیگر به زمین می نگرند و در آخرین نگاه دست بر زیر چانه در حال نگاه کردن به مخاطب می باشند . این قالب دارای سه ستون برای نوشتن مطالب مورد نیاز شما و تم آبی رنگ می باشد . مزیت اصلی این قالب و سایر قالبهای سایت ماه اسکین وجود سئوی سبز و ایندکس سریع مطالب و بالا رفتن رتبه وبلاگ شما در سرچ گوگل خواهد شد . با ما در تماس باشید
الهام حمیدی (زاده ۸ آذر ۱۳۵۶ در تهران) بازیگر سینما و تلویزیون ایران است. الهام حمیدی متولد تهران و فارغالتحصیل رشته حسابداری از دانشگاه رودهن است. او پس از گذراندن دورههای بازیگری، برای ایفای نقش در مجموعه «آوایی در گلستان»، ساخته رامین لباسچی انتخاب شد. وی در سال 1384 برای بازی در فیلم سینمایی «خیلی دور خیلی نزدیک»، موفق به کسب تندیس زرین بهترین بازیگر نقش مکمل زن، از جشن خانه سینما گردید. از مجموعههای تلوزیونی که حمیدی در آنها به ایفای نقش پرداخته است؛ میتوان از «مسافری از هند»، «زیر تیغ»، «آخرین دعوت» و «شوق پرواز» نام برد. او همچنین بازی در فیلمهایی نظیر «بچههای ابدی»، «ملک سلیمان» و «گهوارهای برای مادر» را در کارنامه هنری خویش دارد و «یوسف پیامبر».
هنرمند یا هنرور شخصی است که به آفرینش آثار هنری میپردازد و یا در هرشاخهای از فعالیتهای انسانی که به هنر مربوط میشود در حال فعالیت است. استفاده از واژهٔ «هنرمند» در صحبتهای روزمره (و حتی علمی و فرهنگی) معمولاً فقط به شخصی اشاره دارد که در هنرهای تجسمی مشغول فعالیت است. لفط هنرمند معمولاً به کسانی که برای تفنن به این امر مشغولند نیز اطلاق میشود. این اصطلاح برای موسیقیدانان، نوازندگان سازها و اجراکنندگان نمایش کمتر بهکار میرود و در مورد بازیگرها معمولاً از لفظ هنرپیشه استفاده میکنند؛ البته «هنرپیشه» در عین حالی که بار معنایی بسیار متفاوتی دارد، با هنرمند مترادف است.
در زبان پهلوی برای بيان دارندگی در واژه «هنر»، از پسوند «وند» (wand) استفاده می شد و فرد صاحب هنر، «هنروند» ناميده می شد. امروزه ما از پسوند «مند»، که آن هم نشانه دارندگی است، استفاده می کنيم
هُنَرپیشه یا بازیگر به کسی گفته میشود که بهطور حرفهای نقشی را در یک نمایش، تئاتر، سینما و تلویزیون بازی میکند. هنرپیشه، که در گذشته «آکتور» یا «آرتیست» خوانده میشد، کسی است که نقشی را در اثری نمایشی بازی میکند. این اصطلاح بیشتر برای آنان که در نقش بازی میکنند بکار میرود هرچند که دوبلورها و بازیگران نقشها در نمایشهای رادیویی نیز ممکن است هنرپیشه خوانده شوند. هنرپیشه میتواند کار خود را در چهارچوب یک تئاتر، فیلم، مجموعه تلویزیونی یا در حین آموزش دیگر هنرپیشگان انجام دهد. هنرپیشهها گاه به صداگذاری شخصیتهای کارتونی یا صحبت کردن بجای افرادی در آگهیهای تلویزیونی هم میپردازند. هنرپیشگان امروزی گاه در بازیهای رایانهای هم نقشی را به اجرا میگذارند. این کار توسط ثبت حرکات و صدای آنها و بازسازی دادههای رایانهای بدست آمده صورت میگیرد. حرفه هنرپیشگی از پیشههای بسیار کهن بشری است.
مسئولیت انتخاب بازیگران را، یا تهیهکننده و کارگردان با مشارکت همدیگر انجام میدهند و یا از فردی میخواهند که زیر نظر آنها، بازیگران مناسب را انتخاب کند.
او کسی است که مسئولیت بازیگران را بر عهده دارد، نقششان را به آنها تفهیم میکند و نقششان را با آنها تمرین میکند و سر انجام، آنها را برای بازی نهایی جلوی دوربین آماده میکند. برخی از کارگردانها این کار را خودشان انجام میدهند، اما امروزه در فیلم سازی حرفهای، معمولاً از شخصی که خود اشراف کامل به عرصه بازیگری دارد (حتی گاهی از بازیگران مطرح)، استفاده میشود، تا این مسئولیت را به عهده گیرند و به نوعی بازیگران را کارگردانی کنند.
نقش کوچکی در فیلم که معمولاً با ذکر یک یا دو جمله همراه است و همین آن را از نقش سیاهی لشکر که کلمهای به زبان نمیآورد و معمولاً جزئی از جمعیت است، متمایز میکند.
بازیگری که برای حضور در جمع، یا حضور تصادفی در صحنهای، بی آنکه حرفی به زبان آورد، استخدام میشود. این بازیگران به صورت روزمزدی دستمزد میگیرند و بر خلاف بازیگران نقش جزئی، نامشان در عنوان بندی ذکر نمیشود.