قالب وبلاگ انتخاب شده مشاهده قالب وبلاگ |
قالب وبلاگ قبلی |
نام قالب : قالب وبلاگ هوازی
نوع استایل : دو ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، ساده ، دو ستونه
مناسب موضوعات : عمومی و دیگر موضوعات مرتبط
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
keywords : قالب دخترانه,قالب وبلاگ ایروبیک,قالب وبلاگ توهم,قالب وبلاگ حال خوب
کد قالب پرشین بلاگ | کد قالب بلاگفا |
کد قالب بلاگ اسکای | کد قالب میهن بلاگ |
کد قالب پارسی بلاگ | کد قالب سرویس دهنده |
کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ رقص |
قالب وبلاگ رقص :
قالب وبلاگ واقعا عجیبی که حتما توجه شما را جلب خواهد کرد زیرا ما را هم در نامگذاری آن دچار چالشی عجیب کرده است در هدر این قالب تصویری از یک انسان در حال انجام حرکات آکروباتیک دیده می شود و ابرها و درختان در اطراف بدن او در حال چرخش اند و شاید این تصویر بخواهد به ما بیان کند که طبیعت ضامن حیات انسان اند. این قالب دارای 2 ستون و تمی تیره رنگ می باشد. این قالب وتمامی قالب های ماه اسکین قابلیت سئوی 100% و کامل را با خود یدک می کشند که ضامن افزایش رتبه سریع وبلاگ شما در گوگل و الکسا خواهد شد . به امید رضایت شما از سایت ماه اسکین
طبیعت، به معنای گستردهٔ کلمه، معادل جهان یا عالم طبیعی، فیزیکی و مادی است. طبیعت در حالت کلی، به پدیدهٔ جهان فیزیکی و همچنین زندگی اشاره دارد؛ و همچنین قلمرو آن از ذرات زیراتمی تا خود گیتی گسترده است.
اگرچه واژهٔ طبیعت امروزه در معناهای مختلفی به کار میرود، اغلب به مفهوم زمینشناسی و حیات وحش اشاره دارد. طبیعت به حوزه کلی انواع متنوع گیاهان و حیوانات زنده و گاهی اوقات نیز به فرآیندهای مرتبط با اشیای بیجان باز میگردد. تغییرات طبیعی، مانند دگرگونیها در آبوهوا و زمینشناسی و همچنین ماده و انرژی که تمام این چیزها و پدیدهها را تشکیل داده است. این اغلب به معنای محیط زیست یا طبیعت وحش، حیوانات وحشی، صخرهها، جنگلها، سواحل، و به طور کلی چیزهایی که به طور قابل ملاحظهای با مداخلات انسانی تغییر کردهاند، یا با وجود این مداخلات به کار خود ادامه دادهاند است. این موضوع نسبتا قدیمی اشیای طبیعی که هنوز امروزه یافت میشود، به تفاوتی بین اشیای طبیعی و مصنوعی با موجودات مصنوعی که ادراک از آن به مفهوم چیزهایی که توسط خودآگاهی یا ذهن انسان وارد وجود شدهاند، اشاره دارد. براساس این زمینه ویژه، واژهٔ «طبیعی» باید از «غیر طبیعی»، «فرا طبیعی» یا «دستساخته» متمایز گردد. آنچه که انسان، در پدید آوردن آن، دخالت نداشته باشد را طبیعت گویند. طبیعت، محصول دیالکتیک ذهنی انسان و جهان ابژهها است. انسان، پیش از زندگی در شهرها، در طبیعت میزیستهاست.دگرگونی از ویژگیهای طبیعت است. ایرانیها به طبیعت بکر علاقه زیادی دارند، در همین راستا یک روز را به نام روز طبیعت (سیزده به در) نام گذاری کردند و در آن روز به طبیعت گردی میپردازند.
پژوهش و بررسی مفهوم «طبیعت» بخش بسیار بزرگی از دانش بشر را تشکیل میدهد؛ هرچند که بشر خود پارهای از طبیعت است، «فعالیتهای بشری» اغلب به عنوان یک گروه جداگانه از دیگر پدیدههای طبیعی مورد بررسی و گفتگو قرار میگیرند
زمین تنها سیارهٔ دارای حیاتی است که اکنون میشناسیم، و ویژگیهای طبیعی آن، موضوع بسیاری از عرصههای تحقیقات علمی است. در منظومهٔ شمسی سومین سیارهٔ نزدیک به خورشید، بزرگتیرین سیارهٔ زمین سان و در کل پنجمین سیارهٔ بزرگ است. برجستهترین ویژگیهای آبوهوایی زمین، دو منطقهٔ قطبی آن اند، دو منطقه معتدل نسبتاً باریک، و یک منطقهٔ گرمسیری استوایی تا نیمهگرمیسیری.
میزان بارندگی با توجه به موقعیت، به طور چشمگیری متنوع است و این تفاوت میتوانداز چند متر باران تا تنها کمتر از یک میلیمتر بارندگی در سال باشد. ۷۱ درصد سطح زمین با اقیانوسهای آب شور پوشیده شده است. سطح باقیمانده، شامل قارهها و جزایر است و بیشترین مناطق مسکونی، در نیمکره شمالی قرار دارد.
زمین به وسیلهٔ فرآیندهای زمینشناسی و زیستی، تکامل یافته است که رد پایشان بر روی شرایط فعلی به جای مانده است. پوستهی آن به چند صفحهٔ بشقابی در حال حرکت تقسیم میشود. داخل آن، با یک لایهٔ نازکی از گوشته پلاستیکی و یک هستهٔ آهنی که میدان مغناطیسی تولید میکند، فعال میماند.
شرایط جوی با وجود اشکال مختلف زندگی، از شرایط اصلی فاصله گرفته است، و یک تعادل زیست محیطی به وجود آورده است که شرایط سطح زمین را تثبیت میکند. با وجود تغییرات اقلیمی گسترده در آبوهوا، با توجه به عرض جغرافیایی و سایر عوامل جغرافیایی، میانگین آبوهوای جهانی در بازهٔ زمانی بین دو عصر یخبندان، تقریباً پایدار است و تنها یک یا دو درجه اختلاف دما، به طور تاریخی، تأثیر شگرفی بر تعادل زیست محیطی و جغرافیای فعلی زمین داشته است.