قالب وبلاگ انتخاب شده مشاهده قالب وبلاگ |
قالب وبلاگ قبلی |
نام قالب : قالب وبلاگ موبایل
نوع استایل : سه ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، ساده ، سه ستونه
مناسب موضوعات : موبایل و دیگر موضوعات مرتبط
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
keywords : قالب وبلاگ گوشی همراه,قالب وبلاگ موبایل,قالب وبلاگ تلفن همراه,قالب وبلاگ گوشی مدرن,قالب وبلاگ موبایل جدید
کد قالب پرشین بلاگ | کد قالب بلاگفا |
کد قالب بلاگ اسکای | کد قالب میهن بلاگ |
کد قالب پارسی بلاگ | کد قالب سرویس دهنده |
کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ تلفن همراه |
قالب وبلاگ تلفن همراه :
قالب وبلاگ زیبایی از جدید ترین گوشی های عصر حاضر پیش روی شما عزیزان می باشد .
چهار گوشی با رنگ های متنوع و زیبا که همگی آنها از جدید ترین نوع گوشی های معروف می باشند وتمامی آنها قادر به ارتباط با اینترنت و دنیای مجازی هستند دارای آپشن های فراوانی می باشند .بالای سر ستون ها نیز عکس گوشی های جدید نمایان است .این قالب دارای سه ستون برای نوشتن مطالب مورد نیاز شما و تم مشکی رنگ می باشد .مزیت اصلی این قالب و سایر قالبهای سایت ماه اسکین وجود سئوی سبز و ایندکس سریع مطالب و بالا رفتن رتبه وبلاگ شما در سرچ گوگل خواهد شد .ما منتظر نظرات شما عزیزان هستیم
تلفن همراه یا گوشی همراه وسیله ایست برای ارسال و دریافت تماس تلفنی از طریق ارتباط رادیویی در پهنای وسیع جغرافیایی. منظور از موبایل یا گوشی همراه یا تلفن سلولی وسیلهای است که برای اتصال به شبکهٔ تلفن همراه به کار میرود. این وسیله اولین بار توسط شرکت آمریکایی موتورولا در تاریخ ۳ آوریل ۱۹۷۳ با وزنی نزدیک به یک کیلوگرم تولید شد. موبایل نسلهای گوناگونی دارد و توسط شرکتهای سازنده گوناگونی تولید میشود و به فروش میرسد. برخی از شرکتهای بزرگ تولیدکننده گوشی همراه در دنیا شامل نوکیا، سامسونگ الکترونیکس، الجی الکترونیکس، موتورولا، سونی، اپل و اچتیسی هستند.
طبق آخرین آمار جهانی (در تاریخ اول سپتامبر 2015) تعداد مشترکان تلفن همراه 7.2 میلیارد نفر برآورد شده که البته رقم واقعی افراد 4.9 میلیارد نفر است زیرا بعضی افراد بیش از چند خط و اشتراک دارند. تعداد گوشی های فروخته شده در بازه زمانی نیمه دوم سال 2015 نیز 340 میلیون دستگاه اعلام شده که 45 درصد آن را اسمارت فون ها تشکیل می دهد.
در تلفنهای همراه به صورت معمول یک مجموعه نرمافزار یا سیستمعامل برای کنترل سختافزار به کار میرود و برنامههای جانبی توسط سیستمعامل اجرا میشوند. از سیستمعاملهای معروف برای تلفن همراه، میتوان به اندروید، آیاواس و ویندوز فون اشاره کرد.
برای تعمیر موبایل باید دوره های مربوطه را گذراند و در کنار آن دانش الکترونیکی را به اندازه کافی افزایش داد. مشکلاتی که برای موبایل ها بوجود می آیند به دو دسته نرم افزاری و سخت افزاری تقسیم می شوند. برای تعمیرات نرم افزاری راههای ساده و سهل الوصولی وجود دارد. برای تعمیرات مربوط به سخت افزار باید کمی جانب احتیاط را رعایت کرد چرا که این کار نیاز به تخصص بالای الکترونیکی دارد. به طور خاص به دلیل پیشرفته شدن تجهیزات موبایل ها کار کردن با آنها هم نیاز به تخصص بیشتری دارد. گاها دیده می شود که وقتی توسط شخصی مبتدی تعمیر سخت افزار انجام می شود برای قسمت دیگری از موبایل مشکل بوجود می آید.