قالب وبلاگ انتخاب شده مشاهده قالب وبلاگ |
قالب وبلاگ قبلی |
نام قالب : قالب وبلاگ پسرونه تیپ جوان
نوع استایل : دو ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، ساده ، دو ستونه
مناسب موضوعات : فیلم و هنر و بازیگری و دیگر موضوعات مرتبط
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
keywords : قالب وبلاگ فیلم و هنر,قالب وبلاگ شاهرخ استخری,قالب وبلاگ بازیگران,قالب وبلاگ هنرمندان,قالب وبلاگ سینما
کد قالب پرشین بلاگ | کد قالب بلاگفا |
کد قالب بلاگ اسکای | کد قالب میهن بلاگ |
کد قالب پارسی بلاگ | کد قالب سرویس دهنده |
کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ شاهرخ استخری |
قالب وبلاگ شاهرخ استخری :
قالب وبلاگ زیبا و جالبی در مورد فیلم و هنر و بازیگری . پیش روی شما عزیزان می باشد .در این قالب آقای شاهرخ استخری با عکسی بسیار جالب و فیگوری جالب تر نمایان می باشد .آقای استخری با پیراهن سفید و کت مشکی و فیگور اخم جلوه جالبی به این قالب داده است .این قالب دارای دو ستون برای نوشتن مطالب مورد نیاز شما و تم مشکی رنگ می باشد .مزیت اصلی تمامی قالبهای سایت ماه اسکین وجود سئوی سبز و ایندکس سریع مطالب و در نتیجه بالا رفتن رتبه وبلاگ شما در سرچ گوگل خواهد شد .با ما همراه باشید
شاهرخ استخری (زاده ۱۴ مهر ۱۳۵۹ در تهران) بازیگر سینما و تلویزیون ایران.
او متأهل است و همسرش سپیده بزمی پور است و دخترش پناه استخری است
از جمله فعالیتهای او میتوان به دلنوازان، فاصلهها، ساعت شلوغی، سوگند و... اشاره کرد.
او متأهل است و دختری به نام پناه دارد که در مرداد ماه سال ۱۳۹۲ بدنیا آمد
سینمای ایران عبارت است از مجموعه فیلمهای سینمایی که در ایران تولید میشود. همچنین به فیلمهایی که محصول ایران یا اصطلاحاً جزو سینمای ایران هستند فیلم ایرانی اطلاق میشود. (با فیلم فارسی اشتباه نشود) پس از انقلاب اسلامی تعدادی از کارگردانان ایرانی که از ایران خارج شدند، به ساخت فیلم در خارج از کشور مبادرت نمودند.همچنین تعدادی از فیلمها که برای سینمای عامهپسند ایران به کار برده شد به فیلم فارسی یا «فیلمفارسی» مشهور شدند. تا امروز حدود دوهزار فیلم ایرانی ساخته شده است. سینمای ایران به ادوار مختلفی تقسیم میشود.
با ورود نخستین دوربین فیلمبرداری در زمان مظفرالدینشاه و ورود آن به ایران آغاز میشود. نخستین فیلم صدادار فارسی، فیلم دختر لر بود که در سال ۱۳۱۲ خورشیدی توسط اردشیر ایرانی ساخته شد.ورود نخستین دستگاه سینماتوگراف به ایران در سال ۱۲۷۹ هجری خورشیدی توسط مظفرالدین شاه سر آغازی برای سینمای ایران به حساب میآید.
نخستین سالن سینمای ایران در سال ۱۲۷۹ (۵ سال پس از اختراع جهانی آن توسط برادران لومیر) با نام «سینما سولی» که توسط کاتولیکها در شهر تبریز تأسیس شده بود، آغاز به کار کرد؛ اما به دلیل عدم دسترسی به فیلمهای جدید، در سال ۱۲۹۵ تعطیل شد.
تا سال ۱۳۰۹ هیچ فیلم ایرانی ساخته نشد و اندک سینماهای تأسیس شده به نمایش فیلمهای غربی که در مواردی زیرنویس فارسی داشتند میپرداختند. نخستین فیلم بلند سینمایی ایران به نام «آبی و رابی» در سال ۱۳۰۹ توسط اوانس اوگانیانس ساخته شد.