قالب وبلاگ انتخاب شده مشاهده قالب وبلاگ |
قالب وبلاگ قبلی |
نام قالب : قالب وبلاگ آزمایشگاه شیمی
نوع استایل : سه ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، ساده ، سه ستونه
مناسب موضوعات : مهندسی و پزشکی,دیگر مشاغل و دیگر موضوعات مرتبط
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
keywords : قالب وبلاگ آزمایشگاه,قالب وبلاگ علم شیمی,قالب وبلاگ شیمی,قالب شیمی و آزمایشگاه,قالب وبلاگ محلول شیمیایی,قالب وبلاگ آزمایشگاه شیمی,قالب وبلاگ اتم,قالب وبلاگ میکروسکوپ
کد قالب پرشین بلاگ | کد قالب بلاگفا |
کد قالب بلاگ اسکای | کد قالب میهن بلاگ |
کد قالب پارسی بلاگ | کد قالب سرویس دهنده |
کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ شیمی |
قالب وبلاگ شیمی :
در این قالب وبلاگ سه ستونه که با موضوع علم شیمی توسط سایت ماه اسکین ارائه گردیده وسایل و ابزار های مربوط به یک آزمایشگاه شیمی مانند میکروسکوپ و محلول های شیمیایی مشاهده میکنید. در رنگبندی این قالب از رنگ آبی،قرمز و سبز بیشترین استفاده شده است.در قالب وبلاگ آزمایشگاه شیمی بیشتر از رنگ های آبی،قرمز و سبز و آیکون محلول شیمیایی استفاده کرده ایم.
سئوی این قالب 100% میباشد که ایندکس سریع مطالب شما در موتور های جستجو و در نهایت افزایش بازدید وبلاگ شما را در پی دارد. از قالب وبلاگ آزمایشگاه شیمی در وبلاگ های با انواع موضوعات مرتبط با علم شیمی و آزمایشگاه، زیست شناسی، درسی و ... میتوانید استفاده نمایید.
شیمی (به انگلیسی: Chemistry) یکی از دانشهای بنیادین است که به مطالعه و بررسی ساختار، خواص، ترکیبات، و دگرگونی ماده میپردازد. گسترهٔ زیاد این دانش باعث شده است تا تعریف یکپارچه برای آن مشکل گردد.
واژهٔ شیمی از کیمیا که نام یکی از علوم پنجگانه خفیه در دوران کهن است، اقتباس شده است. در زبان مصری باستان، کیمیا از واژهٔ خامه یا خَمِه به معنای زمینِ سیاه برگرفته شده است. پس از تسلط ایرانیان بر مصر در ۵۲۰ پیش از میلاد ، این واژه به صورت کیمیا به شرق آمده است و پس از تسلط یونانیان در ۳۳۰ پیش از میلاد به صورت خومِیا (به یونانی: χυμεία) در یونانی نیز وارد گردیده است. در دوران تسلط خلافت اسلامی در خاور میانه، به صورت الکیمیاء درآمده است و با جنگهای صلیبی به صورت الشمی(به انگلیسی: Alchemy) مجدداً به اروپا آمده است.
بخشهای اصلی دانش شیمی عبارتاند از:
شیمی تجزیه، که به تعیین ترکیبات مواد و اجزای تشکیل دهنده آنها میپردازد.
شیمی آلی، که به مطالعهٔ ترکیبات کربندار، غیر از ترکیباتی چون دو اکسید کربن (دی اکسید کربن) میپردازد.
شیمی معدنی، که به اکثریت عناصری که در شیمی آلی روی آنها تاکید نشده و برخی خواص مولکولها میپردازد.
شیمی فیزیک، که پایه و اساس کلیهٔ شاخههای دیگر را تشکیل میدهد، و شامل ویژگیهای فیزیکی مواد و ابزار تئوری بررسی آنهاست.
دیگر رشتههای مطالعاتی و شاخههای تخصصی که با شیمی پیوند دارند عبارتاند از: علم مواد، مهندسی شیمی، شیمی بسپار، شیمی محیط زیست و داروسازی.