قالب وبلاگ انتخاب شده مشاهده قالب وبلاگ |
قالب وبلاگ قبلی |
نام قالب : قالب وبلاگ سیب های رنگارنگ
نوع استایل : دو ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، ساده ، دو ستونه
مناسب موضوعات : عمومی,گل و طبیعت و دیگر موضوعات مرتبط
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
keywords : قالب وبلاگ میوه,قالب وبلاگ ساده,قالب وبلاگ سیب,قالب وبلاگ سیب های رنگارنگ,قالب وبلاگ میوه جات,قالب وبلاگ رنگارنگ,قالب وبلاگ هنری
کد قالب پرشین بلاگ | کد قالب بلاگفا |
کد قالب بلاگ اسکای | کد قالب میهن بلاگ |
کد قالب پارسی بلاگ | کد قالب سرویس دهنده |
کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ سیب |
قالب وبلاگ سیب :
قالب وبلاگ سیب، در این قالب وبلاگ ساده دو ستونه با رنگبندی تیره سه سیب تازه و خوشمزه به رنگ های سبز، قرمز و زرد میبینید. قطرات آب شبنم مانند بر روی سیب ها زیبایی آن ها را دوچندان افزایش داده است. در قسمت منو های قالب از آیکون سیب سبز استفاده شده است. این قالب وبلاگ زیبا و هنری با سئوی کامل توسط سایت ماه اسکین ارائه گردیده که در آن بیشتر از رنگ های سبز، زرد، قرمز و سرمه ای استفاده شده است.
درخت سیب (نام علمی: Malus domestica) درختی برگریز از خانواده گلسرخیان است که به خاطر میوه شیرین و گوشتیاش شناخته شده است. در سرتاسر دنیا، این درخت برای میوهاش کشت میشود و وسیعترین گونهٔ رشدکرده از سرده مالوس است. منشأ این درخت آسیای مرکزی است؛ جایی که امروزه هنوز هم گونهٔ وحشی آن یعنی مالوس سیورسی یافت میشود. سیب پس از هزاران سال کشت در آسیا و اروپا، توسط مهاجران اروپایی به آمریکای شمالی برده شد. سیب در برخی از فرهنگها اهمیت مذهبی و اساطیری دارد، از جمله فرهنگ اهالی اسکاندیناوی، یونان و مسیحیان اروپایی قدیم. سیب همچنین یکی از سینهای اصلی هفتسین است.
درختان سیب حاصل از کاشت دانه بزرگ هستند، اما درختان حاصل از پیوند ریشه (ساقه زیرزمینی) کوچکند. بیش از ۷٬۵۰۰ رقم سیب شناخته شده وجود دارد، و در نتیجه طیف وسیعی از ویژگیهای دلخواه به دست میآید. ارقام مختلف برای سلیقهها و استفادههای مختلف از جمله آشپزی، مصرف خام و تولید نوشیدنی پرورش مییابند. درختان سیب معمولاً با پیوند زدن تکثیر داده میشوند، گرچه سیبهای وحشی بهسادگی از دانه میرویند. درختان و میوهٔ سیب مستعد تعدادی از آفتهای قارچی و باکتریایی قابل کنترل با روشهای ارگانیک و غیرارگانیک هستند. در سال ۲۰۱۰، در بخشی از پژوهشی که برای کنترل بیماری و پرورش انتخابی محصول سیب صورت گرفت، ژنوم این میوه رمزگشایی شد.
در سال۲۰۱۰، حدود ۶۹ میلیون تن سیب در سراسر جهان به عمل آمد، که تقریباً نیمی از این مقدار را چین تولید کرده بود. ایالات متحده با بیش از ۶٪ تولید دنیا دومین تولیدکنندهٔ مهم بوده است. ترکیه جایگاه سوم و ایتالیا، هندوستان و لهستان مقامهای بعدی را داشتهاند. سیب معمولاً به صورت خام مصرف میشود، اما در بسیاری از غذاها (بویژه دسرها) و نوشیدنیها هم استفاده میگردد. در میان عوام آثار مثبت بسیاری به سیب نسبت داده میشود. با این حال پروتئینهای متفاوت موجود در سیب دو نوع آلرژی را سبب میشوند.