قالب وبلاگ مسجد پیامبر

قالب وبلاگ مسجد پیامبر

قالب وبلاگ مسجد النبی

صفحه اصلی تماس با ما تبلیغات درباره ما ابزار وب
پربیننده ترین بخش ها
فال تاروت
منو سایت
تازه چه خبر؟
حامیان مالی
همکاران


قالب وبلاگ مسجد پیامبر
قالب وبلاگ بعدی
قالب وبلاگ انتخاب شده
    قالب وبلاگ مسجد پیامبر    
مشاهده قالب وبلاگ

قالب وبلاگ قبلی

نام قالب : قالب وبلاگ مسجد النبی
نوع استایل : دو ستونه
وزن قالب : متوسط
نوع قالب : گرافیکی ، ساده ، دو ستونه
مناسب موضوعات : مذهبی و دیگر موضوعات مرتبط
مرورگرهای سازگار : همه مرورگرها ، همه ورژن ها
keywords : قالب وبلاگ پیامبر,قالب وبلاگ مسجد النبی,قالب وبلاگ حج,قالب مذهبی برای وبلاگ,قالب محمد رسول الله,قالب وبلاگ حضرت محمد (ص)


مشاهده قالب وبلاگ

کد قالب پرشین بلاگ کد قالب بلاگفا
کد قالب بلاگ اسکای کد قالب میهن بلاگ
کد قالب پارسی بلاگ کد قالب سرویس دهنده

کد موزیک پیشنهادی قالب وبلاگ مسجد پیامبر






قالب وبلاگ مسجد پیامبر :

قالب وبلاگ پیامبر (ص)، در این قالب وبلاگ مذهبی که توسط ماه اسکین برای شما کاربران عزیز طراحی گردیده یک بک گراند به رنگ آبی مایل به سبز با ستاره های درخشان و نور های زیبا مشاهده میکنید که در سمت چپ آن مسجد پیامبر (ص) بر فراز یک ابر سفید قرار گرفته و در سمت راست نیز عبارت «محمد رسول الله» نقش بسته که کلمه ی رسول در آن به رنگ سبز در آمده و جلوه ای زیبا پدید آورده، همچنین در بالای تصویر یک کبوتر سفید در حال پرواز و عبارت «اللهم صل على محمد وال محمد وعجل فرجهم» را با طرحی بسیار زیبا مشاهده میکنید. این قالب با سئوی کامل طراحی گردیده و تمامی نکات کد نویسی یک قالب استاندارد در آن رعایت شده که باعث افزایش بازدید و ورودی وبلاگ شما از طریق موتور های جستجو نظیر گوگل میگردد. به شما پیشنهاد میکنیم حتما از این قالب وبلاگ مذهبی حرفه ای در وبلاگ خود استفاده نمایید.
مسجد النبی یا مسجد نَبوی یا مسجد پیغمبر، یکی از سه مسجد مهم مسلمانان است. همچنین چون آرامگاه پیامبر اسلام در آن واقع شده‌است به حرم محمد بن عبدالله یا حرم نبوی نیز مشهور است و زیارتگاه‌های مهم مسلمانان به شمار می‌رود. مسجد را پیامبر اسلام در سال نخست هجری و در نخستین روزهای ورود به مدینه به دست خود و به همراهی مهاجرین و انصار ساخت. آرامگاه پیامبر اسلام، که در منزل او واقع بود، پس از توسعه مسجد در آن قرار گرفت. این مسجد از معروف‌ترین مسجدهای مسلمانان و از مهم‌ترین زیارتگاه‌هایشان به شمار می‌آید. پس از پایان بنای مسجد قبا، محمد و مهاجران مکی، در میان استقبال پرشور انصار و یثربیان، راهی مدینه شد. همهٔ قبایل مسلمان‌شدهٔ یثرب و پیرامونش، ضمن خوش‌آمدگویی به پیامبر، از او می‌خواستند تا در خانه و قبیله و منازلشان سکنی گزیند، ولی محمد ضمن اظهار مهر به لطف شیفتگان راه و رسمش، انتخاب محل سکونت را به قضای الهی سپرده‌بود. ستور (مرکب)، کنار خانهٔ ابوایوب انصاری زانو زد و محمد آن‌جا مستقر شد و دعایی بدین مضمون خواند: «رَبِّ اَنزلنی مُنزَلاً مُبارَکاً، وَاَنتَ خَیرُالمُنزلینَ» یعنی «پروردگارا! در فرودگاهی خجسته فرودم آور، و تو بهترین فرودآورندگانی» محمد از سهیل و سهم، یا سرپرستشان، و یا طایفهٔ بنونجار خواستار خریدن مربد شد تا در آن‌جا خانه و مسجدش را بنا نهد. تاریخ‌نگاران به گواه منابع معتبر هم‌نظر اند که در ساخت نخست مسجد، محمد هم‌دوش با دیگر صحابهٔ بزرگ مهاجرین و انصار، بنا می‌کرده‌است. بیهقی به روایت عبدالله بن عمر که مورد تصریح امام بخاری در صحیح قرار گرفته، اشارهٔ خاصی می‌کند که: «مسجد پیامبر دارای دیوارها و پایه‌هایی از خشت خام بود و سقفش با شاخه‌های درخت پوشیده و ستون‌هایش تنه‌های خرما بود.» از دیدگاه الاقشهری، به استناد گفتهٔ عداللهَ عمر، بنای مسجد در آن روزگار، سه درب داشته‌است: دربی سوی دیوار جنوبی مسجد، دربی به نام «عاتکه» در شمال دیوار باختری -که به باب‌الرحمة مشهور است- و درب سوم همان درب جبرئیل فعلی است که میانهٔ دیوار خاوری مسجد قرار داشته‌است. پس از تغییر سوی قبله از بیت‌المقدس (شمال مسجد) به کعبه (جنوب مسجد)، پیامبر دربِ گشوده در دیوار جنوبی را مسدود کرد و درب دیگری گشود که شاید گفتهٔ حافظ محمد بن محمود بن نجار با واقعیت مطابق باشد که درب در دیوار شمالی و روبه‌روی دربی بوده‌است که پس از تغییر قبله بسته شده‌بود. بیهقی از عباده روایت می‌کند که:«انصار مالی را گرد آورده به حضور پیامبر آوردند و پیش‌نهادند که مسجد را بازسازخته بیارایند، و گفتند تا کَی باید زیر این سقف که پوشال خرما است، نماز بگزاریم؟». محمد گفت:«سقف مسجد برادرم موسی نیز همچنین بود و من از روشش برنمی‌گردم».

keywords: قالب وبلاگ پیامبر,قالب وبلاگ مسجد النبی,قالب وبلاگ حج,قالب مذهبی برای وبلاگ,قالب محمد رسول الله,قالب وبلاگ حضرت محمد (ص).



موضوعات
تبلیغات رپورتاژ
تبلیغات